UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Олимпијакос :

Кој ќе ги јаде само е прашањето ?
Нека се прошетаат до Минхен,нема да биде лошо.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Нашиот Меси :pipi:

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121
Ќе биде интересно ако некако се избегнат "јакиве" екипи во 1/4 финалето.

Ама вака така само ние и Јунајтед до последна секунда ќе се бориме за пласман а ? :unsure::unsure: Вака на хартија како што изгледаат екипите што би требало да играат во 1/4 финале дефинитивно една од поизрамнетите сезони е оваа.. барем е напредок голем од минатата.Баерн,Барса,Реал,Дортмунд,ПСЖ.. ќе има интересен фудбал во кој што секој ќе може да победи секого.
Само што Барса е мизерна сезонава, Дортмунд е болница, а на ПСЖ не би им дал сеуште големи шанси за титула. Би имало интересен фудбал секако, ама Реал и Баерн се ниво над другите според мене. :)

H

HoT IcE

Гостин
Ја само ќе кажам дека Баерн не е толку јак колку што го прават. Не е ни приближно опасен и добар ко оној на Хајнкес лани.
Но сепак како следен противник на Челзи ги посакувам или Реал или Барен, чисто онака, да гледаме убав фудбал и да видиме до кај е Челзи.:D

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Не одпишувајте го Атлетико така лесно... :sneaky:

M

Mario Gómez

Гостин
Ја само ќе кажам дека Баерн не е толку јак колку што го прават. Не е ни приближно опасен и добар ко оној на Хајнкес лани.
Но сепак како следен противник на Челзи ги посакувам или Реал или Барен, чисто онака, да гледаме убав фудбал и да видиме до кај е Челзи.:D
Неможеш така да кажиш, пошто реално статистиката така вели. Човечкото око гледа тоа што сака да го види, а тоа е тика-така на Пеп, а фактите велат дека и лани имавме посед. Исто и кај нас, кога ќе се навикниш на Баерн шо напаѓа цел натпревар и дава многу голови, ќе се разочараш многу од овој Баерн вечер кој изигра на круз-контрол. Да се разбереме, ако помирисаа крв они ќе напаѓаа, не играат на реми никогаш, ама Арсенал физички беа јаки и едноставно не беше вечерта на напаѓачите и на крај одеа на картата play it safe.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Неможеш така да кажиш, пошто реално статистиката така вели. Човечкото око гледа тоа што сака да го види, а тоа е тика-така на Пеп, а фактите велат дека и лани имавме посед. Исто и кај нас, кога ќе се навикниш на Баерн шо напаѓа цел натпревар и дава многу голови, ќе се разочараш многу од овој Баерн вечер кој изигра на круз-контрол. Да се разбереме, ако помирисаа крв они ќе напаѓаа, не играат на реми никогаш, ама Арсенал физички беа јаки и едноставно не беше вечерта на напаѓачите и на крај одеа на картата play it safe.
Сега повеќе дајвате од порано, паѓаат играчите на секој допир, Барса школа.

H

HoT IcE

Гостин
Што знам, можеби си во право и ја знаеш статистиката. Ја онака неутрално, од тој аспект, Баерн не ми е толку опасен и доминантен како што беше. Лани апевте од секоја позиција, годинава сте како мал питбул што сака да се бори а сеуште не е спремен. Мислам дека ви треба уште време да легне се на место, па затоа и ми изгледа дека не сте толку опасни.

M

Mario Gómez

Гостин
Сега повеќе дајвате од порано, паѓаат играчите на секој допир, Барса школа.
Да бе Пеп го научи Робен да дајва, ехх он кога дајваше Пеп уште малечок беше.:icon_lol:

Робен кога Арсенал последен пат освоија трофеј.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Каков пенал човече, замисли да ја чекаш 1 за голема пара. :свиркам:
Kaко срипав у кладилница коа го свирна пеналот. Викам браво судија и си ја заокружив. Откако го промаши пеналот сите гледаа во мене дали ќе се изнервирам. :D
https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1695-6557191-1169
Неам појма зошто го покажува недобитен.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Kaко срипав у кладилница коа го свирна пеналот. Викам браво судија и си ја заокружив. Откако го промаши пеналот сите гледаа во мене дали ќе се изнервирам. :D
https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1695-6557191-1169
Неам појма зошто го покажува недобитен.
што ти е уплатена?

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Крос за мене е најдобриот играч во моментот на неговата позиција, инаку мислам дека за светско Германија според мене ке е прв фаворит за освојување на секоја позиција имаат класа играч, нападот некако ми е шкакљив но средниот ред и одбраната око страв да ти го фати :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
што ти е уплатена?
Прв пенал за Баерн. Никаде не пишува дека треба да се реализира...

Инаку очекувано за Милан, а за Баерн се очекуваше да биде рутина овој реванш.
.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121
Крос за мене е најдобриот играч во моментот на неговата позиција, инаку мислам дека за светско Германија според мене ке е прв фаворит за освојување на секоја позиција имаат класа играч, нападот некако ми е шкакљив но средниот ред и одбраната око страв да ти го фати :)
Епа тогаш пазете се од него догодина. :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom