UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Венгер :D
e46646b6c24c0e461747858c161e0c943ad83f1ef36557fd362e31d487ac4b5f_large

Мн сте јаки со муабетите дека Арсенал бил мизерен и требало да нападне од почеток. Ај баш ќе видиме кој тим ќе нападне од прва минута на Алианц.

Башка ко да не го знаете Гвардиола, сака со секого да ја контролира играта, јасно беше дека Арсенал неможе да има посед и шансата ќе ја чека на контра и штета што немавме друг брз играч у тимот за да проба да го искористи тоа.

Баерн ништо посебно, кружеа околу, освен она што го промаши Манџукич не памтам друга одлична шанса.
Робен си е гнаса ко и секогаш, ќе го стигне кармата коа ќе промаши клучен пенал пак, мрзам дајвери, нека скрши нога сам така глумејќи.

И не, немаше фаул врз Лам, минимален допир само што денешниве фудбалери се станати балетани.
Такви фаули ако ги судат треба по 200 да ги има на утакмица, требаше само судијата да го задржи истиот критериум за таквите фаули до крај, вака еднаш свиреше еднаш не, малце се изгуби у второ.

Црвениот на Шчезњи го реши овој двомеч, ништо друго.

Лично јас сум задоволен од настапот на Арсенал денес.

Озил си е посебна приказна, денес само сметаше на терен, повеќе на Арсенал отколку на Баерн. Гнабри од старт ќе беше подобар избор ама тоа е.

Мислам дека кај ситуацијата со Лам имаше доволен контакт за да се свири фаул, али како и да е ,Ноер ептен дебилно го прими голот, пад на концентрација , предвреме тргна да се буни кај судијата.
И не ми е јасно како во екипа како Баерн, нема одредена хиерархија , и авторитетен играч кој ќе ги шутира пеналите o_O

Атлетико со малку среќа во ждребот можат да одат во полуфинале (y)

Како што е ситуацијата сеа, во тој дуел со Крос за репрезентацијата, Озил заостанува далеку.
Геце?
Милер и Ројс мислам дека ќе бидат стартери, напад зимзелениот ( МТВ :icon_lol: ) Клосе.
Некако не ми се верува дека ќе има место за Крос во први 11.

Геце?
Милер и Ројс мислам дека ќе бидат стартери, напад зимзелениот ( МТВ :icon_lol: ) Клосе.
Каков Геце бе...

Ројс-Крос-Мулер ќе бидат стартери доколку не се врати во форма Озил.

Ризична е позицијата на Кедира, ако не се опорави до тогаш најверојатно еден од Бендерите ќе игра со Швајни.

Да видиме дали Венгер ќе биде задоволен од судењево.:sneaky:

Геце?

Се мислев дали да го пишам него, но после реков може он да иде на крило, заборавајќи на царот Милер. :D Во овој случај, он би бил „измеѓу“ овие двајца според формата. Како игра Крос сезонава (барем колку што сум го глеал) и каков напредок има кај него заслужува да биде првотимец.

Озил да не игра за Германија? Ај бидете посериозни.
Без разлика на формата, Озил тоа што го прикажува за Германија значи дека на таа позиција е број еден.
Разликата меѓу Озил во Германија и во Арсенал е небо земја. Со гаранција ќе биде прв избор.

Со каква леснотија го туркаа и дриблаа играчите на Арсенал најдобриот десен бек на светот. :pos:

Ќе биде интересно ако некако се избегнат "јакиве" екипи во 1/4 финалето.

Ама вака така само ние и Јунајтед до последна секунда ќе се бориме за пласман а ? :unsure::unsure: Вака на хартија како што изгледаат екипите што би требало да играат во 1/4 финале дефинитивно една од поизрамнетите сезони е оваа.. барем е напредок голем од минатата.Баерн,Барса,Реал,Дортмунд,ПСЖ.. ќе има интересен фудбал во кој што секој ќе може да победи секого.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom