UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Во стилот на голем тренер после натпреварот :icon_lol: Кои добри партии на Арсенал јеботе, боронија жива беа. Секоја сезона иста песна незнам како не ја научија лекцијата веќе и да сменат нешто
Не е до нив (играчите) пријателе. Многу работи не знаете, неутралните љубители, за Арсенал али во ред. Јас сум задоволен што стигнавме до тука, игравме со веројатно најдобриот тим на светот, со Шампионот на Европа, па да немаше судиски грешки, можеби и ние ќе се радувавме. Во последните пет години, ни се паднаја два пати Баерн и три пати Барселона, во оваа иста или слична фаза. Сепак, не е оправдување тоа и не ни го барам. Задоволен од момците, полека полека се стабилизра клубот на финансиски план, играме најквалитетен фудбал секоја година веќе 17 години по ред и немаме драстични осцилации како другите тимови. Имам верба и знам дека ќе биди подобро.

Честитки пласман понатаму. Сосема заслужен. Среќно.[DOUBLEPOST=1394574958][/DOUBLEPOST]
Ја тоа поише пати сум го кажал,талентот кај Арсенал постои,имаат стварно добри техничари и таленти ама по мое мислење нема хиерархија во таа екипа...едноставно муда фалат....Капитен е Артета кој дојде пред 3,4 години ебате,и глеј го денес на раб на црвен дојде...Капитен не смее да си дозволи таква работа.

Како и да е,секоја година имаат само изговори а никој не гледа решениа,и тоа треба да го променат.

За Баерн,сами се криви што не ја запечатија утакмицава со уште еден гол,а имаа одлични прилики али добро,на крајот искусно ја првршија утакмицата.
Од вакви трупој си патиме. Вермален е прв избор на капитен. Втор избор е Артета. Слично кога кај вас беше Салихамиџич на времето.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не е до нив (играчите) пријателе. Многу работи не знаете, неутралните љубители, за Арсенал али во ред. Јас сум задоволен што стигнавме до тука, игравме со веројатно најдобриот тим на светот, со Шампионот на Европа, па да немаше судиски грешки, можеби и ние ќе се радувавме. Во последните пет години, ни се паднаја два пати Баерн и три пати Барселона, во оваа иста или слична фаза. Сепак, не е оправдување тоа и не ни го барам. Задоволен од момците, полека полека се стабилизра клубот на финансиски план, играме најквалитетен фудбал секоја година веќе 17 години по ред и немаме драстични осцилации како другите тимови. Имам верба и знам дека ќе биди подобро.

Честитки пласман понатаму. Сосема заслужен. Среќно.
Епа кој ви е крив што завршувате 2ро место во мртви групи?

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Честитки пласман понатаму. Сосема заслужен. Среќно.[DOUBLEPOST=1394574958][/DOUBLEPOST]

Од вакви трупој си патиме. Вермален е прв избор на капитен. Втор избор е Артета. Слично кога кај вас беше Салихамиџич на времето.
Вермален ко што знам е веќе доста долго време у Арсенал,и многу одговорен и психички јак играч ми делува,иако не се лажам имаше пад у формата лани кога Венгер на клупа го држеше долго време?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.973
Поени од реакции
116.630
Ај да пишеше Јувенташ вакво нешто ама ти бе ?

Ти еј, за интер навијаш....

:icon_lol:

Леле прснав од смеење, форава со Бетмен посебно.... Многу јакичка ти е братчееее :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ја како што знам вие се курчевте дека Милан играл особено добро во ЛШ и нема везе што се мизерија во Серија А. Кој бил тој Атлетико бе, име ли е тоа? Не да е име, и презиме е за вас моментално.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вермален ко што знам е веќе доста долго време у Арсенал,и многу одговорен и психички јак играч ми делува,иако не се лажам имаше пад у формата лани кога Венгер на клупа го држеше долго време?
Падот се јави откако капитен го ставија, сеа дали беше стварно тоа коинциденција или не, нека кажат Арсеналци ама знам дека имаше многу анализи на блогови дека не може да го издржи притисокот што иде со лентата.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Каков пенал човече, замисли да ја чекаш 1 за голема пара. :свиркам:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Па ако пола деценија е мал временски период, во ред. Веројатно по календарот на Маите се водиш. Е многу одговорен и психички јак. Еден од појаките. Немаше пад во формата, имаше повреда. Венгер не би можел да го држи на клупа од едноставна причина што беше повреден.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Битно не изгубивме пак ;)

Е па, така, да ни се поклопеа коцките во Лондон може и ќе беше нешто, вака барем достоинствено пак во рана фаза отпаѓаме. Не викам дека Баерн не е јак, но сепак не дозволи Арсенал да му се случи некој резултатски дебакал во стилот како со Сити и Ливерпул.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom