- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.547
- Поени од реакции
- 5.772
Не е до нив (играчите) пријателе. Многу работи не знаете, неутралните љубители, за Арсенал али во ред. Јас сум задоволен што стигнавме до тука, игравме со веројатно најдобриот тим на светот, со Шампионот на Европа, па да немаше судиски грешки, можеби и ние ќе се радувавме. Во последните пет години, ни се паднаја два пати Баерн и три пати Барселона, во оваа иста или слична фаза. Сепак, не е оправдување тоа и не ни го барам. Задоволен од момците, полека полека се стабилизра клубот на финансиски план, играме најквалитетен фудбал секоја година веќе 17 години по ред и немаме драстични осцилации како другите тимови. Имам верба и знам дека ќе биди подобро.Во стилот на голем тренер после натпреваротКои добри партии на Арсенал јеботе, боронија жива беа. Секоја сезона иста песна незнам како не ја научија лекцијата веќе и да сменат нешто
Честитки пласман понатаму. Сосема заслужен. Среќно.[DOUBLEPOST=1394574958][/DOUBLEPOST]
Од вакви трупој си патиме. Вермален е прв избор на капитен. Втор избор е Артета. Слично кога кај вас беше Салихамиџич на времето.Ја тоа поише пати сум го кажал,талентот кај Арсенал постои,имаат стварно добри техничари и таленти ама по мое мислење нема хиерархија во таа екипа...едноставно муда фалат....Капитен е Артета кој дојде пред 3,4 години ебате,и глеј го денес на раб на црвен дојде...Капитен не смее да си дозволи таква работа.
Како и да е,секоја година имаат само изговори а никој не гледа решениа,и тоа треба да го променат.
За Баерн,сами се криви што не ја запечатија утакмицава со уште еден гол,а имаа одлични прилики али добро,на крајот искусно ја првршија утакмицата.