UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Мн сте јаки со муабетите дека Арсенал бил мизерен и требало да нападне од почеток. Ај баш ќе видиме кој тим ќе нападне од прва минута на Алианц.

Башка ко да не го знаете Гвардиола, сака со секого да ја контролира играта, јасно беше дека Арсенал неможе да има посед и шансата ќе ја чека на контра и штета што немавме друг брз играч у тимот за да проба да го искористи тоа.

Баерн ништо посебно, кружеа околу, освен она што го промаши Манџукич не памтам друга одлична шанса.
Робен си е гнаса ко и секогаш, ќе го стигне кармата коа ќе промаши клучен пенал пак, мрзам дајвери, нека скрши нога сам така глумејќи.

И не, немаше фаул врз Лам, минимален допир само што денешниве фудбалери се станати балетани.
Такви фаули ако ги судат треба по 200 да ги има на утакмица, требаше само судијата да го задржи истиот критериум за таквите фаули до крај, вака еднаш свиреше еднаш не, малце се изгуби у второ.

Црвениот на Шчезњи го реши овој двомеч, ништо друго.

Лично јас сум задоволен од настапот на Арсенал денес.

Озил си е посебна приказна, денес само сметаше на терен, повеќе на Арсенал отколку на Баерн. Гнабри од старт ќе беше подобар избор ама тоа е.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Мислам дека кај ситуацијата со Лам имаше доволен контакт за да се свири фаул, али како и да е ,Ноер ептен дебилно го прими голот, пад на концентрација , предвреме тргна да се буни кај судијата.
И не ми е јасно како во екипа како Баерн, нема одредена хиерархија , и авторитетен играч кој ќе ги шутира пеналите o_O

Атлетико со малку среќа во ждребот можат да одат во полуфинале (y)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Како што е ситуацијата сеа, во тој дуел со Крос за репрезентацијата, Озил заостанува далеку.
Геце?
Милер и Ројс мислам дека ќе бидат стартери, напад зимзелениот ( МТВ :icon_lol: ) Клосе.
Некако не ми се верува дека ќе има место за Крос во први 11.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Геце?
Милер и Ројс мислам дека ќе бидат стартери, напад зимзелениот ( МТВ :icon_lol: ) Клосе.
Каков Геце бе...

Ројс-Крос-Мулер ќе бидат стартери доколку не се врати во форма Озил.

Ризична е позицијата на Кедира, ако не се опорави до тогаш најверојатно еден од Бендерите ќе игра со Швајни.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Да видиме дали Венгер ќе биде задоволен од судењево.:sneaky:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Геце?
Се мислев дали да го пишам него, но после реков може он да иде на крило, заборавајќи на царот Милер. :D Во овој случај, он би бил „измеѓу“ овие двајца според формата. Како игра Крос сезонава (барем колку што сум го глеал) и каков напредок има кај него заслужува да биде првотимец.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Озил да не игра за Германија? Ај бидете посериозни.
Без разлика на формата, Озил тоа што го прикажува за Германија значи дека на таа позиција е број еден.
Разликата меѓу Озил во Германија и во Арсенал е небо земја. Со гаранција ќе биде прв избор.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.996
Поени од реакции
67.857
Со каква леснотија го туркаа и дриблаа играчите на Арсенал најдобриот десен бек на светот. :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќе биде интересно ако некако се избегнат "јакиве" екипи во 1/4 финалето.

Ама вака така само ние и Јунајтед до последна секунда ќе се бориме за пласман а ? :unsure::unsure: Вака на хартија како што изгледаат екипите што би требало да играат во 1/4 финале дефинитивно една од поизрамнетите сезони е оваа.. барем е напредок голем од минатата.Баерн,Барса,Реал,Дортмунд,ПСЖ.. ќе има интересен фудбал во кој што секој ќе може да победи секого.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom