C
Castiel
Гостин
нема што да ми текнува ..нема што да реметиш неможеш да збориш за натпревари кој не си го гледал... сакаш и да ти нацртам прашај кој сакаш милан натпрварот го изигра доста добро во лш и не беше ни приближно лош ко што е во Серија А...ама ти па продолжуваш од инат да збориш...Милан да изгуби вечерва...ама Милан играше добро ...прашај некој што го глеал натпреварот ќе ти каже...ја па не згрешив коа кажав колку и да е мизерен милан во серија А во ЛШ пак игра добро...незнам што не ти е јасно тука...друг пат глеј го натпреварот пред да даваш какви било коментари поврзани со него ...Зошто би лечел фрустрации за Интер објасни ми? Каде јас реков дека Интер е јак сезонава или нешто слично?
Натпреварот не го гледав, Арсенал-Баерн гледав, ама од тоа што прочитав и видов на хајлајтс во прво полувреме Милан имал две стативи и реално Атлетико имал среќа, а потоа Милан паднал во играта и примил гол кој реално според играта Атлетико и не го заслужил. Е арно ама Милан го краси ова низ целата сезона, едноставно ко да немаат сила да играат 90 минути, играат во интервали, 10 минути добро 20 лошо... Ова за мене е сосема очекуван резултат, и според ростерот на играчи, и според форма, и според се! Ако ти текнува кога ги извлекоа двојките ти не правеше будали дека Милан увек играл добро во ЛШ, нема везе што биле хаос во првенство, па затоа сега и реметиме, ти текнува?