Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
VMRO напиша:абе сега не се преценувај до толку![]()
Handsome напиша:Jas sum ZA uniformi no ne kako sto se ovie.Partalavi teksas paltinja i koj gi nosi koj ne.Ako veke mora da nosime uniformi barem da bide cel komplet a ne ...GLUPOSTI
Изгледа забораваш дека пред некој месец имаше јака дебата околу тоа дали да се воведат униформи кај нас.. и резултатот го гледаш сега.betogrozdanov45 напиша:Ја до пред некое време бев против воведувањето униформи.Али униформата на дотичната дефинитивно ме разубеди.Многу ми изгледа шема, башка класика е...Учам у ЈБТ и сите знаете какви деца има се таму.Има кремци, кремки неможам више да ги глеам у панталони од 20.000!!!Редно време е да се воведат униформи у Јосип Броз.
Башка кои идеш дотеран на школо, пак у петок ќе бидеш исто облечен ко за у школо![]()
doti4nata напиша:AMAN JA VIDOVTE LI WE SLIKATA?!:icon_mad: :icon_mad:
maicka i DZEMPER UBAV DZEMPER koj MORA site da go nosat lelelelel
aman vise puknav od temava :kez: :kez:
doti4nata напиша:AMAN JA VIDOVTE LI WE SLIKATA?!:icon_mad: :icon_mad:
maicka i DZEMPER UBAV DZEMPER koj MORA site da go nosat lelelelel
aman vise puknav od temava :kez: :kez:
Handsome напиша:pa SRY ama ja ne zboram za tvojata uniforma tuku ovaa sto nie ja nosime vo sr.Ziva bruka
Bacillus gagous напиша:Оди пријави се на А1 и раскажи им ја твојата страшна приказна како си психички малтретирана од неколу кајганаши кои сметаат дека бесмислено е да се носи униформа на школо а ти неможеш да ги убедиш во спротивното.
Не ме сфаќај погрешно али треба да им стане јасно на учениците дека сите се родени како луѓе и сите се од крв и од месо али сите се различни по карактер и потекло и нема ништо лошо во тоа , исто како што нема ништо лошо во тоа кој како е облечен бидејќи облеката е работа на вкус на индивуата. А учениците во средно се доволно зрели за да ја разберат индивидуалноста на една личност, кој не е ќе созрее подоцна или порано.
Да беше муабетот за униформирање на ученичиња од 1 до 4 одд. па можеби и ќе ме убедеше дека е правилно.
ftopic:
Тема на страна убаво ти стои униформата.
doti4nata напиша:i vie imate?kaj ucis?
pa bunete se na nas sakaa da ni daat edni bedni i se bunevme i sea vakvi ubavki ni dadoa![]()
Handsome напиша:hehe.ucam u strumica u gimn.i ovie uniformi se peza za drzavata.A sto da se bunam so toa ke se zamaram.I taka ja nosam samo na cas.Pa jebi ga ke izdrzam za 40 min.Uste 1 godina i dosta.Koa ke zavrsam 4-ta ke ja zapalam...:lud:
Пази да не.....:kez:МаРиНа`Ох напиша:Јас сум за. прочитајте ги претходните постој од тие шо се согласвет, па ќе знајте и јас шо мислам. Ако некој сакат да терат некој сопствен имиџ, нека го терат надвор. На школо сме да учиме. А и тие, металците, раперите, и тие ќе носет униформи, зш да не, пак может да си го задржет стилот. Металците ќе носет ланчиња, раперите ќе си набавет поголем број и ќе ги спуштет пантолите и то.. не е ништо страшно. нема да сме сосем исти а сепак ќе сме сите на исто ниво.