- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 2.066
- Поени од реакции
- 71
НЕМОЈ ДА ОЧЕКУВАШ ОД ХАГ НЕКОЈА ПРАВДА , КОГА И ТОЈ СУД Е ПОЛИТИЧКИ, И ТАМУ ЗА СУДИИ СЕ ПОСТАВЕНИ ЛУЃЕ ОД КРВ И МЕСО, ЈОХАН АКО БИЛ ПРАВЕДЕН ЌЕ СЕ ТРУДЕЛ ДА ГО СПРЕЧИ ЛУДИЛОТО ВО 2001 ГОДИНА А НЕ НА ОГИН ДА ДОЛЕВА МАСЛО. КОЈ МОЖЕ ДА ГИ ВРАТИ НЕВИНИТЕ ЖРТВИ (ЦИВИЛИ ОД ОБЕТЕ СТРАНИ).ШТО ДОБИВАТ НИВНИТЕ СЕМЕЈСТВА АКО ЈОХАН , ЛЕКА ДРУГИТЕ ИНВОЛВИРАНИ ВО КОНФЛИКТОТ ГИ ОСУДАТ ПО НЕКОЛКУ ГОДИНИ, НИВНАТА ТАГА НИШТО НЕМОЖЕ ДА ЈА СОКРИЕ, А ПРАВДАТА КОГА ТОГАШ ЌЕ ЈА ИМА , А НИЕ НЕСМЕ НИКОЈ МОЌНИ ДА НАЈДЕМЕ ПРАВДА ЗА ЗЛОСТОРНИЦИТЕ НА ОВОЈ СВЕТ.Македонцки земи воздух и смири живци.Србите слабо ја изиграа медиумската војна(катастрофално уствари).Трите страни во босанскиот конфликт правеа злодела.не знам колку од вас знаат ама Сребреница е реакција на Србите на претходно извршен масакр врз Срби од Муслиманските единици.Баш пред некоја недела гледав документарец за српската страна на приказната(со странски аналитичари и сл.).
Насер Ориќ(човек што самиот се фалел како масакрирал Срби) ослободен од обвиненија.:nenene:
Јохан Тарчулоски-12 години.:nenene:
Во Хаг имат се освен правда.
НЕ БИДИ НАЦИОНАЛИСТ,
БИДИ ХУМАНИСТ.