Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Море нека му дадат на човекот нов договор да го вратат у серијава, као демек исценирал сопствена смрт за да избегне враќање дугови, или едноставно нека ја прекинат со снимање. Ова со Ештон се живи глупости.

Нели? Од очајност дури и Ален го претворија во Чарли...

Нели? Од очајност дури и Ален го претворија во Чарли...

I don't think it means what you think it means.
#Winning беше наменетно за вистинскиот Чарли, како и низата двосмислени куршуми до сега.

Каква очајност зборувате инаку? Доста проектирате, ако вие сте очајни за Чарли, не е студиото.
Серијата си држи рејтинг уште, очајно би било ако би биле долу и би сакале да се враќат со Чарли.
И како што кажа Ештон, гледале или, тој ќе биде платен.
Или гледале или не, серијата ќе си продолжи.
Никој не ве држи at gunpoint.
:)

I don't think it means what you think it means.
#Winning беше наменетно за вистинскиот Чарли, како и низата двосмислени куршуми до сега.

Каква очајност зборувате инаку? Доста проектирате, ако вие сте очајни за Чарли, не е студиото.
Серијата си држи рејтинг уште, очајно би било ако би биле долу и би сакале да се враќат со Чарли.
И како што кажа Ештон, гледале или, тој ќе биде платен.
Или гледале или не, серијата ќе си продолжи.
Никој не ве држи at gunpoint.
:)

Иако Качер има играно во доста филмови и го сметам за солиден глумец, сепак мислам дека не е идеалниот избор за ваков калибар на серија. И јас сеуште ја гледам серијата поради навика и очигледно затоа што пораснавме со неа, но тоа што рејтингот и гледаноста и паѓаат неможеш да го негираш, без разлика дали Качер ќе биде платен или не. Со секоја нова епизода очекувам се помалку интересни работи наместо како во предходните сезони кога играше Шин се знаеше по дифолт дека секоја епизода ќе биде Epic.

Пази ова:

"Two and a Half Men," the sitcom in which Kutcher replaced the imploded Charlie Sheen, fell another 10% in audience Monday night to 14.85 million total viewers, according to Nielsen figures.
That still makes it the most-watched sitcom on television, so there's no need to hold any bake sales for Kutcher or costar Jon Cryer.
But it does mean that close to half of the 28 million people who watched the first Kutcher episode on Sept. 19 have, a month later, bailed.

Сега засега сеуште е најгледана, но ако продолжи да паѓа со секоја нова епизода не верувам дека ќе издржи до крајот на сезоната.....

Иако Качер има играно во доста филмови и го сметам за солиден глумец.

I stopped at this. :icon_lol:

Хаус имаше едвај 10 милиони последната сезона, не новата. И?
Со ова темпо I wouldn't bet on it дека ќе издржаат едвај сезонава.
Се намали бројот на гледаност оти се откажаа хипстерите како долуцитираниот. Не ја гледам серијата без Чарли.
КРАЈ. Или ај неколку колку да хејтам.

Се намали бројот на гледаност оти се откажаа хипстерите како долуцитираниот. Не ја гледам серијата без Чарли.

Изгледа имаш премал ку*р штом толку брзо ти дојде преку. А и никој нема ветено слично.
Пријатно, ќе ја направиш темава повеќе конструктивна. Позззззззз. :)

Ако продолжиме вака никогаш нема да дојдеме до крајот. Сите имаме различни вкусови и мислења. Јас иако сум разочаран од Two and a Half Men со новата сезона сепак никогаш не сум рекол дека ќе престанам да ја гледам, освен ако не ја откажат нацело... Ако го нема Чарли Шин во неа барем ќе ја гледам од респрект према Ален и Џејк. Така да стави точка на дискусијата и да си продолжиме понатаму. ;)
И BTW земи гледи Homeland и не ме нервири! :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Да не ти даваат процент од серијава, па на секој негативен коментар даваш одговор?
Јас сум ја загледала од почеток, ја сакав серијава, очекував повеќе од неа и почна да ме разочарува, па сакам да си пишам мислење. Мислам дека темава е за коментирање на серијата, а не само за искажување на љубов према неа.
И се надевам дека следната епизода ќе биде подобра, кај мене надежта уште не умира.:)

Ме нервира што се обидуваат да го линчуваат Чарли преку Ален како на пример у последнава епизода со изразот "winning" а он е у лудница! Луди се тие што не живеат како Чарли а можат тоа да го прават!
ми го зеде зборот од уста, 100% се согласувам со тебе, По се изгледа продуцентите си имаат комплекс од Чарли и користат секоја прилика да го исмеваат.

Еднаш ве опоменав за јазикот што го употребувате овде кога се препукувате за серијата.
Ова е последна опомена. Следен пат кога ќе употребите несоодветен јазик, нема да ве банирам туку ќе ја заклучам темава.

Да не ти даваат процент од серијава, па на секој негативен коментар даваш одговор?
Јас сум ја загледала од почеток, ја сакав серијава, очекував повеќе од неа и почна да ме разочарува, па сакам да си пишам мислење. Мислам дека темава е за коментирање на серијата, а не само за искажување на љубов према неа.
И се надевам дека следната епизода ќе биде подобра, кај мене надежта уште не умира.:)

Some men just want to watch the world burn.

Tи си пишаш мислење бе кукло, јас пишам мислење за твоето, неговото, чиебило мислење.
Така се раѓа дискусија.

Логиката ти оди both ways, како што не е темата само за искажување љубов не е ни само за плукање.
А и досадно ми е обично ова време.

Осмава епизода беше одлична,и пак врти сучи е супер само поради тоа што повеќе се спомнува Чарли,уствари цела епизода е тоа,Алан се преправа дека е Чарли,како и да е супер епизода :)

Конечно квалитетна епизода! Нема да напишам ништо друго за да не им расипам на сите што после ќе ја гледаат :)

Eј многу добра епизода:)Си се изнасмеав, се надевам дека вака ќе продолжат.:pipi:

Последните 2 епизони се ужас. Последнава беше бар смешна ама приказната и случувањата веќе 2-3 сезони се no sense

не хејтајте супер беа последниве 2 епизоди.. малце флешбек на серијава и едно епско интро !
--- надополнето: Nov 17, 2011 5:48 PM ---
не хејтајте супер беа последниве 2 епизоди.. малце флешбек на серијава и едно епско интро !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom