Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Се прелажав, мислев дека качер ке го замени чарли. Не ми е тој хумор повеќе, Друго е кога ке го видиш чарли со таа гадна фаца и лоша кошула да цепа толку пички...толку е смешно ххххаха додека кај качер ми е толку реално тоа и не ми е толку смешно. Дури и епизодата со погребот на чарли ми беше смешна ова навака не ми е по мерак. Чарли врати се ! :)

Која сезона е моментално ?

Јас ја бојкотирам серијава уште од кога си отиде Чарли,гледав две три епизоди со Ештон,ама не е тоа тоа,Чарли си е Чарли...

За мене лично, Ештон Качер е тотален анти-талент за глума. Ама тотален. Ниту ми е смешен, ниту пак би можела да го сметам за сериозен актер. Единствено што знае е да се глупира и да се дере као не здрав.

Никогаш не сум била нешто воодушевена од серијава, никогаш не ми се допаѓала, ама Чарли Шин го вадеше најдоброто од серијата, па знаев да ја погледнам кога ќе ми е екстремно досадно. Вака.. њу. Никако.

Се изнасмеав на последнава епизода. ваљда почнуваат да се враќаат во стариот ритам :)

И повторно се враќаме во реалноста, по добрите 2 епизоди продолжува неинветивноста на сценаристите каде се мора да се врти окулу Алан за да барем малку предизвика смеа кај публиката.

И повторно се враќаме во реалноста, по добрите 2 епизоди продолжува неинветивноста на сценаристите каде се мора да се врти окулу Алан за да барем малку предизвика смеа кај публиката.
Искрено брат и со Чарли многу често се вртеше околу Алан ;)

Искрено брат и со Чарли многу често се вртеше околу Алан ;)
Точно, ама барем имаше и приказна ликот кој го играше Чарли, и тоа посебно првите неколку сезони. Сега освен разводот на Волден фруго ништо нема поврзано со него, многу ми е празен како лик, а за смешен да не збориме далеку е од тоа.

Колку и да праиме муабет џабе е се,ФАКТ е дека со Чарли серијава е 1000пати подобра,ама сеа чат-пат кога ќе направат добра епизода се тешиме што би се рекло,го изгуби шмекот серијата со заминувањето на Чарли ама тоа е,гледаме и понатаму :)

Живи ве нема на темава бе.
Добри се, некако како да се враќаат на стариот хумор, конечно и Џејк ме насмеа сезонава.

Почнав да ја глеам од коа го донесоа Ештон Кучер. Пред тоа неколку епизоди на А1 што имаше.Сеа почнав од 1ва сезона, сакам да ги затерам асално. :)

Почнав да ја глеам од коа го донесоа Ештон Кучер. Пред тоа неколку епизоди на А1 што имаше.Сеа почнав од 1ва сезона, сакам да ги затерам асално. :)

Еееј, серијава е феноменална.Ти гарантирам дека нема да зажалиш што ке ја гледаш од почеток сеа.Мене со Качер овие не ми се интересни ич, незнам како може некој да го гледа ова.Али за тоа пак, додека беше Чарли серијава беше ептен добра.

Ја изгледа ли некој последнава епизода. Добра беше, само да не биде пак како досега, една добра 3 слаби.

Јас ја гледам одвреме-навреме новата сезона колку да тепам време, ама не ми е ништо посебно. Дефинитивно од комедиите на Чак Лор подобри му се The Big Bang Theory и Mike & Molly.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom