Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Ја само ви се чудам што толку смешно беше пред Ештон, и кој толку јак хумор го имаше па сеа да е многу сменето. Истите fart jokes, помалце алкохол, Алан уште е гребатор, детето се поголема гла има, и се помалце знај да глуми. Не се вадете на иконата Чарли, серијава е дно за хумор. Секогаш била.
Чарли беше измислен за серијава, со неговите провокации и реплики спрема Алан, неговиот сарказам, и многу други работи, тогаш серијата имаше идеја, сега се се врти во круг немаат никаква цел и поврзаност на епизодите.

Ова вејче е загрев. Ако и следната епизода е ваква како последнава, не гледам појче дефинитивно.

Да ве прашам вас што ја гледате 9 сезона.
Го спомнуваат ли Чарли барем понекогаш во епизодите или освен во првата веќе не го спомнале?

Првата епизода стварно ми беше добра. Мислев дека ќе тера на арно. Но како што идат се бетер и бетер се епизодиве. Имаше по некој добар момент, ама стануваат реткост и тие.

Солидна епизода. Ај можда ќе се оправат.

Да ве прашам вас што ја гледате 9 сезона.
Го спомнуваат ли Чарли барем понекогаш во епизодите или освен во првата веќе не го спомнале?

Го спомнува и то почесто од то шо треба и кажува само лоши работи. It suck

Па сега пробуваат да го вратат Чарли и неговите реплики преку мемоарот... lol'd@them

Изгледа се обидуваат на славата на Чарли да ја покачат гледаноста.:)
И епизодава онака беше, ништо посебно, а Волден ми е многу блед, очекував многу повеќе од неговиот лик.

Изгледа се обидуваат на славата на Чарли да ја покачат гледаноста.:)
И епизодава онака беше, ништо посебно, а Волден ми е многу блед, очекував многу повеќе од неговиот лик.
Ме нервира што се обидуваат да го линчуваат Чарли преку Ален како на пример у последнава епизода со изразот "winning" а он е у лудница! Луди се тие што не живеат како Чарли а можат тоа да го прават!

Која беше поентата да се отстрани Чарли од серијата кога во секоја епизода од новата сезона го споменуваат? Кога веќе се одлучија да го сменат барем нека го избришат скроз од серијата а не стално да го споменуваат. Тоа мене ми личи на очаен обид да се привлече поголемо внимание кон серијата за да не биде досадна сега со Качер.
Последното се случи со синоќешната епизода, уште од старт почна со него...

BRING BACK CHARLIE SHEEN!!!

Море нека му дадат на човекот нов договор да го вратат у серијава, као демек исценирал сопствена смрт за да избегне враќање дугови, или едноставно нека ја прекинат со снимање. Ова со Ештон се живи глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom