ТВ Нова

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Цело време им пишува ЖИВО па дури и на репризи а приметив сега саатот не им е точен моментално.

Цело време им пишува ЖИВО па дури и на репризи а приметив сега саатот не им е точен моментално.
И ја моментално гледам реприза а пишува живо. Саатот е најверојатно од кога била во живо емисијата.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Добро “новинариве“ од телевизијава да не се случајно на пракса од некој факултет?
Дечкото со долга коса во реп веќе ми стана омилен.
:lolzz:

А шпицата што се вртеше на рипит до пред една недела имаше музика од серијата Newsroom 2-ра сезона
https://www.youtube.com/watch?v=jgDaqB5p9lM

дури и идеата ја земале од интрото и тоа ги направиле истите кадри со градската гужва на автомобили, зградите, чашата со кафе во раце, камерите, презентер како ја мести машната, рака како одбројува и можеби има уште нешто кој јас и не сум го приметил.

Aj што земале идеа за сцени од Newsroom не е толку страшно но за музика можеле да платат кај некој од нашиве продукценти да им направи за шпици и за вести.

Последно уредено:
Добро телевизијава само на Макс Тв ја има?[DOUBLEPOST=1454612625][/DOUBLEPOST]
Ја има само на аналогната, на дигиталната је имаше еден ден и ја тргнаа, не знам зошто
Конкуренција. :)

Ја има само на аналогната, на дигиталната је имаше еден ден и ја тргнаа, не знам зошто
На која фреквенција на аналогната? Јас не го наоѓам каналот ниту на нова, ниту како заменет канал на постоечките фреквенции.

ТВ НОВА на Телекабел за тие од Штип е на фреквенција 679 Mhz аналогно. Ја нема на дигитална

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom