Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја моментално гледам реприза а пишува живо. Саатот е најверојатно од кога била во живо емисијата.Цело време им пишува ЖИВО па дури и на репризи а приметив сега саатот не им е точен моментално.

Ја има само на аналогната, на дигиталната је имаше еден ден и ја тргнаа, не знам зоштона телекабел ја има ли телевизијава
Конкуренција.Ја има само на аналогната, на дигиталната је имаше еден ден и ја тргнаа, не знам зошто

Ја има, иначе на чичо џинго е.Добро телевизијава само на Макс Тв ја има?[DOUBLEPOST=1454612625][/DOUBLEPOST]
Конкуренција.![]()
На која фреквенција на аналогната? Јас не го наоѓам каналот ниту на нова, ниту како заменет канал на постоечките фреквенции.Ја има само на аналогната, на дигиталната је имаше еден ден и ја тргнаа, не знам зошто
Ја има, иначе на чичо џинго е.
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
Само маријонета.Gug не го разбрав ова на чичо Џинго, кога сопственик е Сеад Кочан?
807.22 MhzНа која фреквенција на аналогната? Јас не го наоѓам каналот ниту на нова, ниту како заменет канал на постоечките фреквенции.
Ја има, иначе на чичо џинго е.
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk