Утре 16-ти ? Да не си грешка нешто ти? Утре е 15-ти.Некаде на нет прочитав дека утре на 16ти ќе почнат, а веќе гледам дека има и некои нови промоа (за тоа што ќе прикажуваат).
Ако има некој стрим нека го стави тука.
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре 16-ти ? Да не си грешка нешто ти? Утре е 15-ти.Некаде на нет прочитав дека утре на 16ти ќе почнат, а веќе гледам дека има и некои нови промоа (за тоа што ќе прикажуваат).

Не сеуште. Видов има едно поромо на кое пишува НАСКОРО. Исто така уште од кога почнаа пуштаат текстуални кратки вести многу често на секој 5 минутки. Така да има таму вработени што работат и се си мислам нареден месец ќе почнат со вести и некој емисии.И почна со работа ова?![]()
Ако сакаат и Мирка нека ја стават главна уредничка и водител на вестиСлушнав дека можеби Миленко ќе им бил уредник.Сега не знам дали официјално или од сенка ќе раководел.
Во понеделник почнуваат.Ако сакаат и Мирка нека ја стават главна уредничка и водител на вести
Шала на страна, се надевам ќе почнат февруари месецов што доаѓа. Штом толку време уште немаат почнато со програма (вести, дебатни емисии и др) сигурно нешто јако спремаат да биде и визуелно па и се останато.
Сепак и денес истото се врти на телевизијава. Не знам од каде ти е информацијава дека денес почнуваат со програма ?Во понеделник почнуваат.
Тоа е веб портал со исто име и нема врска со телевизијава иако они си ставиле во името ТВ.Не ли е ова на Борјан Јовановски? (Според YouTube каналот ТВ Нова)