H
HoT IcE
Гостин
Тапа епизода мора да се признае, и да сакаш да ја браниш со нешто немам никаков аргумент.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е педер туку радознал.Нормално ќе го направат лепотанот педер, нормално.![]()
Се ми се чини дека неговата мака ќе излезе дека проблем со потенцијата има само со жени и дека поради тоа е нервозен и пиеше како луд во клубот со овие двајцатаНе е педер туку радознал.![]()
Се ми се чини дека неговата мака ќе излезе дека проблем со потенцијата има само со жени и дека поради тоа е нервозен и пиеше како луд во клубот со овие двајцата
Тогаш мислев јас дека проблемот е од војната односно од стрес и повредите.Очигледно беше од првата епизода дека е хомо, на онаква риба да ти треба вијагра нема друго објаснување.
Ја знар некој песната на почетокот од третата епизода што ја пееше тој Елвис Присли ванаби?
Sent from my G7 using Tapatalk
Фала брат. Го најдов оригиналот..Ова е оригиналот:
Ја имаше и во Suits неколку епизоди, јака еМене ме бендиса и жената на Винс. Одличен е кастингот за машката популација![]()
Оваа е на Велкоро бе, Скоти <3Ја имаше и во Suits неколку епизоди, јака е
![]()
![]()
Ја имаше и во Suits неколку епизоди, јака
![]()
![]()