True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Не е педер туку радознал. :D
Се ми се чини дека неговата мака ќе излезе дека проблем со потенцијата има само со жени и дека поради тоа е нервозен и пиеше како луд во клубот со овие двајцата

Се ми се чини дека неговата мака ќе излезе дека проблем со потенцијата има само со жени и дека поради тоа е нервозен и пиеше како луд во клубот со овие двајцата

Очигледно беше од првата епизода дека е хомо, на онаква риба да ти треба вијагра нема друго објаснување.

Очигледно беше од првата епизода дека е хомо, на онаква риба да ти треба вијагра нема друго објаснување.
Тогаш мислев јас дека проблемот е од војната односно од стрес и повредите.

Иако покрај таква мајка не е чудно ако не ги сака жените.

Тапа крај имаше епизодата али не беше лоша. Само ептен ме напиња приказната со цајканот апла се глеа дека е педер уште од прва епизода изглеа сите знаат само он незнае. Каква му беше таа цурата од прва епизода,чиста десетка а он :icon_lol:.......... Останативе ликови се боље иако Колин Фарел ми е како poor mans Rust а Винс Вон до сеа некако ми е најинтересен полека полека he is breaking bad :misticen:. Цајканката е meh сеа за сеа ваљда кога ќе дознаеме поише за минатото нејзино ќе стане поинтересна.

Абе то че ве прашував дали ви беше јака женската од цајканот, ама избезумив. Сега сами еден по еден си кажавте.............:D ЗдраФа а а а :icon_lol:

Ја знар некој песната на почетокот од третата епизода што ја пееше тој Елвис Присли ванаби?

Sent from my G7 using Tapatalk

Мене ме бендиса и жената на Винс. Одличен е кастингот за машката популација :)
Ја имаше и во Suits неколку епизоди, јака е :цицки:
dccd11caa8d74fb80fc0ac8d73969ff1.jpg

latest

Ја имаше и во Suits неколку епизоди, јака :цицки:
dccd11caa8d74fb80fc0ac8d73969ff1.jpg

latest

The Fappening не си го прочешлал ко шо гледам. Да ја повториш лекцијата и да ја побараш таму Аbigail Spencer.

Инаку за ОВА мислев не за нив!:mad:

Права мачка е таа на педерот. Штета.
Дај ми ја мене :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom