True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Верувам дека у глобала речиси сите на темава се разочарани од кастингот.Не сум ни јас нешто посебно задоволен, сепак ќе видиме на што сме кога ќе испаднат првите епизоди од втората сезона.Скептичен сум дека воопшто ќе бидат на некое задоволително ниво во однос на првата , за надминување да не збориме.

Мене најмалку ме загрижува кастингот, повеќе мислам дека содржински ќе ја усерат серијата.

И така не беше ништо посебно серијава, така, не ни очекувам ногу у втора сезона...

Никако не го замислувам Винс Вон во сериозна улога, било како негативец или позитивен лик. Сепак, како што кажаа погоре, доколку истата екипа работи на продолженитео, сигурен сум дека кастингот ќе биде одбран соодветно.

Наше е да чекаме, а до тогаш да гледаме Boardwalk и Nucky Thompson!

винс факинг вон? не заебавајте, па и колин фарел со неговиот глуп англиски акцент,

Мислам дека 1 сезона и беше сосем доста на серијава, немаше потреба од втора. Ќе го изгуби квалитетот.

Иако со сета душа сакам пак да ја гледам :)

Не го хејтајте Винс, баш беше јак у Интерншип.

:icon_mrgr:

Фарел нема да потфрли тоа е сигурно ама многу ме секира Винс.
Сакам да му дадам шанса бидејки реално и Вуди не беше некоја сериозна фаца од која некако не очекував дека ќе донесе/даде дубина на ликот поразлична од оној негов класичен кастинг на лик кој го глуми секогаш - ама ете беше соодветен за опкружувањето и понуди повеќе од моите очекувања.

А реално ме нервира Тејлор Кич бидејки у последно време сум у фазон на хејтање убави актери бидејки носат многу лош женски фан бејс и се буди хипстерското во мене што хејта мејнстрим работи чисто поради тоа да не бидам во ист кош ставен со 15годишни со профилни од лепотани актери.

Фарел нема да потфрли тоа е сигурно ама многу ме секира Винс.
Сакам да му дадам шанса бидејки реално и Вуди не беше некоја сериозна фаца од која некако не очекував дека ќе донесе/даде дубина на ликот поразлична од оној негов класичен кастинг на лик кој го глуми секогаш - ама ете беше соодветен за опкружувањето и понуди повеќе од моите очекувања.

А реално ме нервира Тејлор Кич бидејки у последно време сум у фазон на хејтање убави актери бидејки носат многу лош женски фан бејс и се буди хипстерското во мене што хејта мејнстрим работи чисто поради тоа да не бидам во ист кош ставен со 15годишни со профилни од лепотани актери.
Вуди за разлика од Вон имал 10 пати посериозни улоги(natural born killer,no country for old men). Но од друга страна и Метју имаше некој тралалјка улоги во романтични chick flicks сем Mud, ама пак кај него имаше некој bad ass потенцијал. Не дека хејтам ама од некое дебелко актерче со добра аура не очекувам ништо освен жртвено јагне во причата хаха :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom