True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
И во трејлеров се појави тој гувернерот или шо и да е со преварантска фаца. Знаев дека е вмешан.:coffee:
Па во последната епизода се кажа дека има луѓе со висока позиција вмешани во убиствата - а општо познато е дека познатите се најмногу вмешани во секти и чудни религии.

Не ми беше многу интересна 5тата епизода, првите 20 минути беа епик, послем ништо посебно. Распитите се 5ка, очекуваме уште 3 солидни епизоди.

Па во последната епизода се кажа дека има луѓе со висока позиција вмешани во убиствата - а општо познато е дека познатите се најмногу вмешани во секти и чудни религии.
Да де. Ама уште првиот пак кога се појави, и им се претстави на Раст и Марти, ми беше антипатична фаца и знаев дека е вмешан.

Изненадување ќе биде ако е Марти, до сеа ја нема покажано неговата црна страна. За Раст и моја претпоставка е дека води своја истрага. "Големи луѓе" се во игра ,они остануваат секогаш чисти, а марионетите се менуваат.

И шо сеа таман се навлеков, петава епизода беше најдобра до сеа и треба да чекам. Малце breaking bad чекав сеа и ова ќе чекам више не глеам ни една нова серија.

И шо сеа таман се навлеков, петава епизода беше најдобра до сеа и треба да чекам. Малце breaking bad чекав сеа и ова ќе чекам више не глеам ни една нова серија.
Pak li gi zaboravi apcinjata za smiruvanje?

bhybhuyg.jpg

asd2asdFwa3RFAWE.jpg

uhnuih78.jpg

gvjj.jpg~original

Таман да почнам да ја хејтам, се случи 4та епизода. Како епски ме возеше сцената, страшно!
Глума неверојатна мада ептен претеруе со цигарчето и филмањето Раст дур го испрашуваат...

P.S. 2-3 пати се спомнува кратенката КА. Што е тоа знае некој?

Таман да почнам да ја хејтам, се случи 4та епизода. Како епски ме возеше сцената, страшно!
Глума неверојатна мада ептен претеруе со цигарчето и филмањето Раст дур го испрашуваат...

P.S. 2-3 пати се спомнува кратенката КА. Што е тоа знае некој?
Known Associates

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom