True Detective

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
И во трејлеров се појави тој гувернерот или шо и да е со преварантска фаца. Знаев дека е вмешан.:coffee:
Па во последната епизода се кажа дека има луѓе со висока позиција вмешани во убиствата - а општо познато е дека познатите се најмногу вмешани во секти и чудни религии.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Не ми беше многу интересна 5тата епизода, првите 20 минути беа епик, послем ништо посебно. Распитите се 5ка, очекуваме уште 3 солидни епизоди.

Член од
26 ноември 2013
Мислења
153
Поени од реакции
181
Па во последната епизода се кажа дека има луѓе со висока позиција вмешани во убиствата - а општо познато е дека познатите се најмногу вмешани во секти и чудни религии.
Да де. Ама уште првиот пак кога се појави, и им се претстави на Раст и Марти, ми беше антипатична фаца и знаев дека е вмешан.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Изненадување ќе биде ако е Марти, до сеа ја нема покажано неговата црна страна. За Раст и моја претпоставка е дека води своја истрага. "Големи луѓе" се во игра ,они остануваат секогаш чисти, а марионетите се менуваат.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.102
Поени од реакции
7.068
И шо сеа таман се навлеков, петава епизода беше најдобра до сеа и треба да чекам. Малце breaking bad чекав сеа и ова ќе чекам више не глеам ни една нова серија.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.448
Поени од реакции
30.957
И шо сеа таман се навлеков, петава епизода беше најдобра до сеа и треба да чекам. Малце breaking bad чекав сеа и ова ќе чекам више не глеам ни една нова серија.
Pak li gi zaboravi apcinjata za smiruvanje?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Таман да почнам да ја хејтам, се случи 4та епизода. Како епски ме возеше сцената, страшно!
Глума неверојатна мада ептен претеруе со цигарчето и филмањето Раст дур го испрашуваат...

P.S. 2-3 пати се спомнува кратенката КА. Што е тоа знае некој?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Таман да почнам да ја хејтам, се случи 4та епизода. Како епски ме возеше сцената, страшно!
Глума неверојатна мада ептен претеруе со цигарчето и филмањето Раст дур го испрашуваат...

P.S. 2-3 пати се спомнува кратенката КА. Што е тоа знае некој?
Known Associates

Kajgana Shop

На врв Bottom