Трошите ли многу пари на коцкање? (кладилници, астра...)

• Креатор на темата Креатор на темата cale_sk
  • Време на започнување Време на започнување
Oу јес ај ду оуу јес ај ду. Али зависи шо значи многу во мојот банковен свет :).

Еднаш во неделата, најмногу до двапати и тоа оставам по 50 денари во кладилница.Не сакам да се заразам оти ојдее ми парите.

neee..definitivno..moze poso sum zensko i ne se zamaram so kladilnici..inace dosega samo ednaska imamuplateno vo kladilnica..mislam mu dadov na eden drugar 100 den da uplati..i posle dobiv 600..toa mi e prv i edinstven pat..znaci procentot na dobivka do sea mmi e 100%

Denar ne sum dal za takva stvar, i bas mi e super :)

trosev edno vreme mnogu pari na toa... ali i fakav... koa kje fatev bese extra... ama posle toa se desavase vo eden den da izgubam.... pari sto bi mozel da gi trosam cel mesec :) mnogu jasno bez da idam vo kladilnica...

многумина куќи затвориле од комар, и животи се упропастиле, нема тука никаква „коцкарска романтика“, повеќе ме потсеќа на болест тоа...

а јас?

хехе... со мене можи Перо Христов да се токми по глупост, или таков калибар... се коцкав јас многу, се додека невестава не ја сретнав...

од Казина низ Гевгелиско-Струмичко и „околината“, до бинго, зарој, покер, биљот, спортска, шо ти ја знам шо...

остајте коцкањето, болест е тоа... тешка болест...

јас се сметам за излечен, ама сеуште често ме „трга“ да уплатам лото, или нешо такво...

ќе покаже времето :)

да ти кажам искрајно никогаш не сум се кладел до сега имам ставено по пола со еден другар и не фативме и се разочарав зашто неможе од тоа да се вади пари-леб ако грешам некој нека ме поправи

Леееееееелеееее ако ме прашаш мене сум оставил бајаги во кладилница:nesvest: , ама веќе два месеца немам купено ни билтен:je: :je: :je: . И да ви кажам дека од тоа не се живее:star: . Ако сакате тогаш ставете нешто за забава ама ретко и не многу. Ама најдобро ич. :kez:

ac|d напиша:
да ти кажам искрајно никогаш не сум се кладел до сега имам ставено по пола со еден другар и не фативме и се разочарав зашто неможе од тоа да се вади пари-леб ако грешам некој нека ме поправи

јас ќе те поправам.
За многу луѓе и не се вади леб од кладилнициве но имам еден другар кој што живее само од кладилници. Јес да имаат многу пари луѓето а и тој многу уплаќа но не сум го видел или чул од татко му да бара пари. Стално си има по 10 000 минимум во себе. Нема недела да не фати у кладилница и тоа по 5-60 000 (не секогаш ама многу често)
а иначе по 5-6 000 стално си фаќа. Јеби га. Дарба ти е тоа. Кога јас не можам, па да си извадам еден добар провод...:nerv: :nerv:

Едно време и ја трошев ама коа видов дека 10 пати загуби еднаш добиј престанав и сега не сум влегол една година во кладилница..

Uplakam po 100 evra nedelno u kladilnica(do sea sum u kar),koa ke pocnam da gubam ke napustam.

јас не одам у кладилници...ама една другарка шо имам,скоро секој ден,или барем преку ден,мора да уплати ливче...ама па и добива(чат пат :) )

Јас минатата година на една другарка и дадов 50 денари да уплати и за мене, а појма немам ни како запишала ни што направила. Ич не се разбирам од тоа и ништо не ми е јасно, а и не сакам да знам. Подобро. Така да, еднаш до сега во животов сум уплатила.
Мрзам кладилници:nerv: Насобрани луѓе и ко гладни волци чекаат да падне нешто наместо да се фатат за работа:pishtoldz

Понекогаш знам да сендам да направам едно "добитно" ливче на спортска... и секогаш за една не фајкам :).... никогаш не ме привлекувала било каква верзија на коцка..... додуше со Лотото убаво ни тргна... но и тоа го баталивме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom