Trophy Manager

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Ете од вчера и нов јазик на Трофи...МАКЕДОНСКИ нормално...активирајте си го сите што не знаевте,уште се средуваат некои ситници,има доста пропусти ама се на се,супер е...btw екипата ми се вика Stefiva,кој е за пријателска може да се преслушаме :)

Ете од вчера и нов јазик на Трофи...МАКЕДОНСКИ нормално...активирајте си го сите што не знаевте,уште се средуваат некои ситници,има доста пропусти ама се на се,супер е...btw екипата ми се вика Stefiva,кој е за пријателска може да се преслушаме :)

Ajde za prijatelska, baraj me Fk Napredok, 4.9 liga :( :kesa:

со ова би требало да има повеќе регистрирани македонци на играва :)

Жестоко е во финишот на сезоната...5 првотимци повредени но мора и со скрпен тим да атакувам на втора лига,попладне е клучниот меч :vozbud:

се регистрирав ама уште ннесум одобрен во лигата т.е. 4.5 ако може некој да ми пообјасни малку како се игра тренира итн. фала однапред

Кој сака да играме пријателска нека ме најде во лига 4.5 тимот ми се вика CableFox Rankovce и нека пише пп

супер ми тргна во втора :) ајде сезонава да опстанам со овој тим следната сезона ќе газам

Најдобриот онлајн фудбал менаџер сега достапен и на Македонски, придружи се и покажи ги твоите менаџерски способности.

1 коло пред полусезона одлично се држам се надевам финансиите нема да ме изневерат :)

Како е менаџери ?
Ќе ја биде ли?
Поздрав.

ќе ја биде ќе ја биде :) малце повредиве ме јадат во одбранава....:(

Значи дефинитивно најдобриот онлајн менаџер.
Воведувањето на news feed-от е една од подобрите работи на играва по интересна е сега, а коа ќе воведат condition orders ќе биде врв.
Кој не ја пробал не знае.

Значи дефинитивно најдобриот онлајн менаџер.
Воведувањето на news feed-от е една од подобрите работи на играва по интересна е сега, а коа ќе воведат condition orders ќе биде врв.
Кој не ја пробал не знае.

може некоја информација за condition order? немам одамна прочитано новости :)

Тоа ти е да можеш да наместиш тактика пред натпреварот за како да ти игра тимот на самиот натпревар.
Пример ако губиш да играат по офанзивно, да напаѓаат преку крила итн ако водиш да играат позиционен фудбал да се бранат итн, измена да се направи пример во 70мин.
Така нешто ќе биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom