Trophy Manager

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
и јас се регистрирав
чекам тим да ми дадат

btw ми даде
ФК Пробиштип

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Se ubavo se regististrirav...ama moze li nekoj da mi pomogne...kako da igram ne znam

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Se ubavo se regististrirav...ama moze li nekoj da mi pomogne...kako da igram ne znam
epa ako ti dadoa tim ke si napravis postava potoa imas opcii za promena na dres mozes da kupuvas igra4i,da prodavas prasaj poprecizno za da mozam da ti objasnam ubavo pozz:helou:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
kako ste menadzeri kako novava sezona jas zasega sum katastrofa ama ke izlezam od kriza i pak ke opstanam zemzela kao vo prva liga :) aj pozz:helou:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
kako ste menadzeri kako novava sezona jas zasega sum katastrofa ama ke izlezam od kriza i pak ke opstanam zemzela kao vo prva liga :) aj pozz:helou:
Добро брат не се жалам...засега сум трет :vozbud: ама имам среќа,увидов дека не е само тимот туку и тактиката со која ќе играш ти и противникот,затоа сега ги снимам сите мечеви со противниците како играат па поставувам против тактика...сепак ова е само почеток на сезоната

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Е сега ќе почнам да се жалам,откога се пофалив утакмица немам тепано,сите ми се повредија,црвени ме редат моментално сум осми така да опстанок е главната цел за сезонава :toe:

RedKing

Death Sword
Член од
12 април 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
Абе нешто не можам да се регистрирам... секогаш пишува дека корисничкото име постои и на крај пишав без врска (sdaffafszf) и повторно исто.
Ако може помош?!

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Абе нешто не можам да се регистрирам... секогаш пишува дека корисничкото име постои и на крај пишав без врска (sdaffafszf) и повторно исто.
Ако може помош?!
Па смени корисничко име...пробај со мејлот да се регистрираш ваљда нема никој јузер со твојот мејл :helou:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
и по се изгледа уште една сезона опстанав во втората лига :) ама следната сезона ќе целам барем во првите 6 да бидам
п.с. продавдам еден од најдобрите играчи Окрименко кој сака нека понуди само што многу е стар :(

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Извадив газот во последно коло :vozbud: убаво почнав ама лошо завршив...мора да се купи уште некој добар играч,со подобар тим во наредната сезона

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ајде сега малце да се засилиме пред новата сезона имам понуда до 3 играчи

Kajgana Shop

На врв Bottom