Trophy Manager

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
и јас се регистрирав
чекам тим да ми дадат

btw ми даде
ФК Пробиштип

Se ubavo se regististrirav...ama moze li nekoj da mi pomogne...kako da igram ne znam

Se ubavo se regististrirav...ama moze li nekoj da mi pomogne...kako da igram ne znam
epa ako ti dadoa tim ke si napravis postava potoa imas opcii za promena na dres mozes da kupuvas igra4i,da prodavas prasaj poprecizno za da mozam da ti objasnam ubavo pozz:helou:

kako ste menadzeri kako novava sezona jas zasega sum katastrofa ama ke izlezam od kriza i pak ke opstanam zemzela kao vo prva liga :) aj pozz:helou:

kako ste menadzeri kako novava sezona jas zasega sum katastrofa ama ke izlezam od kriza i pak ke opstanam zemzela kao vo prva liga :) aj pozz:helou:
Добро брат не се жалам...засега сум трет :vozbud: ама имам среќа,увидов дека не е само тимот туку и тактиката со која ќе играш ти и противникот,затоа сега ги снимам сите мечеви со противниците како играат па поставувам против тактика...сепак ова е само почеток на сезоната

Е сега ќе почнам да се жалам,откога се пофалив утакмица немам тепано,сите ми се повредија,црвени ме редат моментално сум осми така да опстанок е главната цел за сезонава :toe:

Абе нешто не можам да се регистрирам... секогаш пишува дека корисничкото име постои и на крај пишав без врска (sdaffafszf) и повторно исто.
Ако може помош?!

Абе нешто не можам да се регистрирам... секогаш пишува дека корисничкото име постои и на крај пишав без врска (sdaffafszf) и повторно исто.
Ако може помош?!
Па смени корисничко име...пробај со мејлот да се регистрираш ваљда нема никој јузер со твојот мејл :helou:

и по се изгледа уште една сезона опстанав во втората лига :) ама следната сезона ќе целам барем во првите 6 да бидам
п.с. продавдам еден од најдобрите играчи Окрименко кој сака нека понуди само што многу е стар :(

Извадив газот во последно коло :vozbud: убаво почнав ама лошо завршив...мора да се купи уште некој добар играч,со подобар тим во наредната сезона

ајде сега малце да се засилиме пред новата сезона имам понуда до 3 играчи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom