ТРОЛ: Заев vs Латас

Ја верувам дека на тебе Заев ти е цар. Затоа дојдовме до тука кај што сме.
ај да се кладиме:)...дај рука:)(ова со рука да го доловам латас во оригинал од испрашувањето,опс интервјуто де)

Кога беа СДМС на власт и 2цата родители ми останаа без работа.
Мило ми е. А може и да не ми е, не знам, не требаше да ме навредиш.
ОК ќе ти беше се со постов ама ти фали една критична работа а тоа е да ме видиш некаде да ги бранам СДС. Особено во последниве години кога се катастрофа.
Види го заев каков демон е, го натера латас да го навреди нашиот братски народ којшто 500 години не ранеше и не чуваше.
Дали си ти нормален? Ова е подебилен сарказам и од оној на Con Artist.
Ја оправдуваш расистичката навреда на Латас, само затоа што сме биле под турско ропство? :icon_lol: Уа Германија! Нацисти! нели pumaval?
Искрено се разочарав од твојот капацитет.

Последно уредено:
Абе парамециум еден оти не разбираш оти не е до ВМРО туку сите се исти?Кога беа СДМС на власт и 2цата родители ми останаа без работа.
Проблемот е што немаме колективна меморија и свест, иначе немаше СДСМ кој не одраа живи да имаат 300.000 + гласачи. Неможеш нашиот народ да го демократизираш или да му всадиш капитализам. Незначи оти ако некаде ,,функционира'' мора и кај нас да биде така. Треба комплетна смена на системот ако сакаме подобро.
Се додека гласаме за оние кои ,, помалку крадат" или се ,,помалку лоши" од другите нема да напредниме како народ. Не ли гледаш дека не снемува како народ, се помалку и помалку сме, ни ја украдоа историјата, пола држава.

Види го заев каков демон е, го натера латас да го навреди нашиот братски народ којшто 500 години не ранеше и не чуваше.
И кој е лекот?

Пастирот да се избере за доживотен премиер на референдум. Се гледа дека си штабско дугме и све повеќе од on/off е комплексен алгоритам за тебе.

Од накурчени и увреѓени Турци претпоставувам ти и Брутус ќе ја браните Македонија? До душа тој филм знаеме како заврши пред повеќе од пола милениум.

@Brutus како да се одбранам сега не ја знам оваа процедура, не дојдов на тој час во штабот лепевме плакати?
@Anon Турците не се раса, не го оправдувам тоа ама латас и останативе македонски новинари нас не реметат секој ден како народ и држава, а сеа се крена толкава врева за ова со турците. Оти им обрнувате толкаво внимание затоа се и влијателни и се таму кадешто се. Треба поинаку да гледаш на работите. Не биди летачка чинија.

Заев вчера не направи ништо. Латас сакаше да го симне на ниво и да почне овој да лупа глупости, али толку многу брзо му пукна филмот што се самозаеба. Не му остави простор на Заев за овој да каже некаков лапсус.

Лапсус било „Сител куртон вести“? Нема веза, парафразирање. Тоа е само кажување нешто што сам Латас го има кажано.

Го гледав сабајлево целото интервју, за жал. Единствената лоша работа што Заев ја направи е што му подаде рака на крај. Све друго беше Латасово самобрукање.

Мене па тоа ми беше баш како што треба. Ќе покажеше слабост ако не подадеше рака. Ќе изгледаше како да е навреден од некој како Латас.
.
Кај Заев ми смета што е питом. Добро се држеше вчера но го нема она што го имаат Рада и Бранко при вакви комуникации.

Денеска Рада ја прегази Богатинова како пикавец. Латас не е Богатинова но ќе беше исто ако вчера беше некој како Бранко. Бранко каков и да е, мајка е за ваквите како Латас.

И така маѓично се сетивме дека и Турци имало во Македонија. Случајно да му речеше на Заев дека борџи како Грк ке откриевме дека Грците ни се најдобри пријатели. Додуша ако се подумаш малце и не сме далеку од вистината. Не дај боже да му речеше дека глуп е како бугарин, ко ќе рипнеја овие новопечените бугари дека ги навредил на национална основа. Комедии :tapp:

богатинова вс шеќеринска
шеќеринска: изборите 2008 кога коментирав дека тогашниот премиер груевски не прифаќа ни со маж но со жена да излезе на тв дуел! :pos:Лидер на вмро-дпмне:pos:.Груевски:pos:...

Да де да у реду е се со навредата, бранете го.
Всушност, кажете му да си го повлече извинувањето, не му треба :D
Оти им обрнувате толкаво внимание затоа се и влијателни и се таму кадешто се.
Ало, како сме им обрнувале внимание на Турците па ради нас стигнале некаде?
И поимот расизам има пошироко значење. Прочитај малку.
Оди види го Истанбул каков е, па ќе ти се разјасни.
Изграден е таков само затоа што чат-пат летуваме таму :icon_lol:

Последно уредено:
Да де да у реду е се со навредата, бранете го.
Всушност, кажете му да си го повлече извинувањето, не му треба :D[DOUBLEPOST=1455226518][/DOUBLEPOST]
Ало, како сме им обрнувале внимание на Турците па ради нас стигнале некаде?
И поимот расизам има пошироко значење. Прочитај малку.
Оди види го Истанбул каков е, па ќе ти се разјасни.
Изграден е таков само затоа што чат-пат летуваме таму :icon_lol:
за новинарите зборам. тебе греота е и со парамециум да те споредам.

Чудно ми е како досега бистрите момци и девојки од ДПМНЕ не спинуваат дека Заев не се спротивставил на исказот „Лажеш како турчин“, туку го премолчи тоа. Бидејќи молчењето е согласност, значи и Заев се согласува со констатацијата „Лажеш како турчин“.
Колку само ќе се смеам ако почнат да го верглаат ова.
Меѓудругото, има основа за кривична одговорност на Латас, според КЗ на РМ:
Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците
Член 179
Тој што со намера за исмејување јавно ќе ги изложи на подбив македонскиот народ и припадниците на заедниците кои живеат во Република Македонија, ќе се казни со парична казна.
А, Заев има можност да му стегне тужба за навреда за исказот „Вие сте изрод“.
Не доби поени СДС по вчерашното „интервју“, ама со сигурност ДПМНЕ изгуби поени.

Луѓето забораваат. Луѓето во Македонија забораваат како во ретко која друга цивилизирана земја. Разликата е во тоа што покрај кражбите ги забораваат и предавствата. Мене тоа ме плаши. Ми личи на некоја колективна совест, на систематски трулеж, каде утехата веројатно е "кога можеа Рада и Буле со референдумот, Бране со коалицирањето со терористи, Грујо со амнестијата...оти ја да останам покусо". Рада станува прифатлива како втор човек во опозиција и Грујо и тие што гласале во собрание за амнестијата стануваат прифатливи тогаш кога предавството станува навика и рутина. Изгледа тие ни се лицето и образот.
Aj, бар има забава, нели? Грујо ги здроби Борјан и Чадиковски на нивен терен кога се затвараше А1, Шеќеринска ја уништи Богатинова на нејзин терен. Падна добар сеир и имаше смеење.

Грујо ги здроби Борјан и Чадиковски? ХАХАХААХАХХАХАХАХХХА :pos::pos::pos::pos:
2саати за тебе да водиш забавна емисија на Сител или Сител 3.

Што збориш бе пријателе?
Што збориш за новинарите? Они обрнуваат внимание на Турците?
Како? И до кај се стигнати Турците баш поради тоа?
Не знаеш што збориш, тоа е проблемот.
Зборам за латас кој води вести и е уредник на истите во телевизија со најголема гледаност во Македонија.И за останатите слични новинари коишто не треба ни да излезат на телевизија бидејки се или биле големи соучесници и во претходни игри. И на нив им се обрнува внимание (а не треба) а на турците.
@ManowaR оти дпмне изгуби поени?

Последно уредено:
Без оглед дали го сакаш или мразиш заев, Вчера се зацементира впечатокот дека човекот никако не го бива некојпат да биди премиер. Рада за него е светлосни години подалеку, да не правиме муабет за некои други.

Впрочем кој му е нему противкандидат за премиер-Латас или Грујо????

После втората минута да ги извадеше микрофоните и навреден од долното ниво на латас да си заминепе сред емисија(Божидар Димитров на Ефтов), денс ќе беше цар. Вака се доведе во ситуација Рада да го вади

Чудно ми е како досега бистрите момци и девојки од ДПМНЕ не спинуваат дека Заев не се спротивставил на исказот „Лажеш како турчин“, туку го премолчи тоа. Бидејќи молчењето е согласност, значи и Заев се согласува со констатацијата „Лажеш како турчин“.
Колку само ќе се смеам ако почнат да го верглаат ова.
Меѓудругото, има основа за кривична одговорност на Латас, според КЗ на РМ:
Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците
Член 179
Тој што со намера за исмејување јавно ќе ги изложи на подбив македонскиот народ и припадниците на заедниците кои живеат во Република Македонија, ќе се казни со парична казна.
А, Заев има можност да му стегне тужба за навреда за исказот „Вие сте изрод“.
Не доби поени СДС по вчерашното „интервју“, ама со сигурност ДПМНЕ изгуби поени.
Аирлија добро си се сетил дека постои таков член. Како не се сети на него порано. Верувам тој член да се применуваше правилно пола СДСМ ке одговараше кривично, за нивните информативни портали вклучувајки ги и оние НВО на Сорос ( пошто тоа ти е едно те исто ) ич пак да не прајме муабет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom