Z
zlaki
Гостин
ај да се кладимеЈа верувам дека на тебе Заев ти е цар. Затоа дојдовме до тука кај што сме.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај да се кладимеЈа верувам дека на тебе Заев ти е цар. Затоа дојдовме до тука кај што сме.
Мило ми е. А може и да не ми е, не знам, не требаше да ме навредиш.Кога беа СДМС на власт и 2цата родители ми останаа без работа.
Дали си ти нормален? Ова е подебилен сарказам и од оној на Con Artist.Види го заев каков демон е, го натера латас да го навреди нашиот братски народ којшто 500 години не ранеше и не чуваше.
И кој е лекот?Абе парамециум еден оти не разбираш оти не е до ВМРО туку сите се исти?Кога беа СДМС на власт и 2цата родители ми останаа без работа.
Проблемот е што немаме колективна меморија и свест, иначе немаше СДСМ кој не одраа живи да имаат 300.000 + гласачи. Неможеш нашиот народ да го демократизираш или да му всадиш капитализам. Незначи оти ако некаде ,,функционира'' мора и кај нас да биде така. Треба комплетна смена на системот ако сакаме подобро.
Се додека гласаме за оние кои ,, помалку крадат" или се ,,помалку лоши" од другите нема да напредниме како народ. Не ли гледаш дека не снемува како народ, се помалку и помалку сме, ни ја украдоа историјата, пола држава.
Види го заев каков демон е, го натера латас да го навреди нашиот братски народ којшто 500 години не ранеше и не чуваше.
Заев вчера не направи ништо. Латас сакаше да го симне на ниво и да почне овој да лупа глупости, али толку многу брзо му пукна филмот што се самозаеба. Не му остави простор на Заев за овој да каже некаков лапсус.
Лапсус било „Сител куртон вести“? Нема веза, парафразирање. Тоа е само кажување нешто што сам Латас го има кажано.
Го гледав сабајлево целото интервју, за жал. Единствената лоша работа што Заев ја направи е што му подаде рака на крај. Све друго беше Латасово самобрукање.
Ало, како сме им обрнувале внимание на Турците па ради нас стигнале некаде?Оти им обрнувате толкаво внимание затоа се и влијателни и се таму кадешто се.
за новинарите зборам. тебе греота е и со парамециум да те споредам.Да де да у реду е се со навредата, бранете го.
Всушност, кажете му да си го повлече извинувањето, не му треба[DOUBLEPOST=1455226518][/DOUBLEPOST]
Ало, како сме им обрнувале внимание на Турците па ради нас стигнале некаде?
И поимот расизам има пошироко значење. Прочитај малку.
Оди види го Истанбул каков е, па ќе ти се разјасни.
Изграден е таков само затоа што чат-пат летуваме таму![]()
Луѓето забораваат. Луѓето во Македонија забораваат како во ретко која друга цивилизирана земја. Разликата е во тоа што покрај кражбите ги забораваат и предавствата. Мене тоа ме плаши. Ми личи на некоја колективна совест, на систематски трулеж, каде утехата веројатно е "кога можеа Рада и Буле со референдумот, Бране со коалицирањето со терористи, Грујо со амнестијата...оти ја да останам покусо". Рада станува прифатлива како втор човек во опозиција и Грујо и тие што гласале во собрание за амнестијата стануваат прифатливи тогаш кога предавството станува навика и рутина. Изгледа тие ни се лицето и образот.
Aj, бар има забава, нели? Грујо ги здроби Борјан и Чадиковски на нивен терен кога се затвараше А1, Шеќеринска ја уништи Богатинова на нејзин терен. Падна добар сеир и имаше смеење.
Зборам за латас кој води вести и е уредник на истите во телевизија со најголема гледаност во Македонија.И за останатите слични новинари коишто не треба ни да излезат на телевизија бидејки се или биле големи соучесници и во претходни игри. И на нив им се обрнува внимание (а не треба) а на турците.Што збориш бе пријателе?
Што збориш за новинарите? Они обрнуваат внимание на Турците?
Како? И до кај се стигнати Турците баш поради тоа?
Не знаеш што збориш, тоа е проблемот.
Аирлија добро си се сетил дека постои таков член. Како не се сети на него порано. Верувам тој член да се применуваше правилно пола СДСМ ке одговараше кривично, за нивните информативни портали вклучувајки ги и оние НВО на Сорос ( пошто тоа ти е едно те исто ) ич пак да не прајме муабет.Чудно ми е како досега бистрите момци и девојки од ДПМНЕ не спинуваат дека Заев не се спротивставил на исказот „Лажеш како турчин“, туку го премолчи тоа. Бидејќи молчењето е согласност, значи и Заев се согласува со констатацијата „Лажеш како турчин“.
Колку само ќе се смеам ако почнат да го верглаат ова.
Меѓудругото, има основа за кривична одговорност на Латас, според КЗ на РМ:
Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците
Член 179
Тој што со намера за исмејување јавно ќе ги изложи на подбив македонскиот народ и припадниците на заедниците кои живеат во Република Македонија, ќе се казни со парична казна.
А, Заев има можност да му стегне тужба за навреда за исказот „Вие сте изрод“.
Не доби поени СДС по вчерашното „интервју“, ама со сигурност ДПМНЕ изгуби поени.