- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.424
- Поени од реакции
- 9.316
За греота Богатинова... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://a1on.mk/wordpress/archives/579861Линк има од гостувањето на Рада?
Ѕвер,Патем незнам шо се замарате со приватни телевизии ако не ви се допаѓа што зборат не ги гледајте.
Јас да сум на местото на Богатинова, нема веќе никад да се појавам пред екранот.
Веројатно си јадел заушки од мене во некоја друга тема, па сега најде погоден момент да залечиш малку рани. Ако. Веројатно голема тежина носиш на душа.Ne postoi los humor, ili nesto e smesno/duhovito ili ne e, gledas ti ukazuvaat i drugi na istoto deka ne si duhovit, ne te biduva za sarkazam, kako da ti kazam - dosadno e, tug sram go fakja covek koga te gleda kako se napnuvas da napises nesto duhovito.
Another free tip, najdobro bi bilo da prestanes da se obiduvas da pravis nesto za koe ne te biduva voopsto.
Не го гледав интервјуто. Ако ме прашуваш за ова на Рада во Канал 5.Е што се смееш? Еве ElNinho не е партиски член, не е симпатизер к го боли за политика меѓутоа е воодушевен од настапот на Заев а е егзалтиран од настапот на Шеќеринска. Самиот си рече дека е најобјективен човек во Македонија. Тогаш јас сум во светот најобјективен.
Еве ти како малку помалку објективен од мене и el ninho како беше интервјуто? Ги прегази Шеќеринска како шлепер жаба? Ќе губат на избори?