Тренинг во домашни услови!

So tie tekcinja so gi imas doma ke postignes odredeni rezultati (definiranje na muskulite) no do odreden stepen nemoze da napravis nekoe strasno telo so tie tekcinca

Без разлика што вежбате дома ако не пазите на исхрана нема да имате резултати.. Мора да прочитате како расте мускулот да пазите што внесувате како внесувате да вежбате и резултати ќе има..

Без разлика што вежбате дома ако не пазите на исхрана нема да имате резултати.. Мора да прочитате како расте мускулот да пазите што внесувате како внесувате да вежбате и резултати ќе има..

Може одприлика да ми напишеш што треба да јадам за да покачам мускулатура?

Може одприлика да ми напишеш што треба да јадам за да покачам мускулатура?

Aбе јади риба, пилешко, говедско, компири, ориз, грав, леќа, црн леб, зеленчук, овошје, јајца, млеко, сирење и толку нема некоја филозофија. Тоа е се' што јас јадам.

Aбе јади риба, пилешко, говедско, компири, ориз, грав, леќа, црн леб, зеленчук, овошје, јајца, млеко, сирење и толку нема некоја филозофија. Тоа е се' што јас јадам.

Уште урда испушти.. тоа е тоа

http://www.youtube.com/watch?v=8zz9QWdBH2A Ако има заинтересирани нека ги пробаат вежбиве за стомачни.
а бе се е супер за ваков начин за стомачни вежби ама зар не помисли ,а што ако газот ќе биде рамен и што ќе ни е стомачен мускул а газот е рамен ко даска:)

За рамена склекови на стој на раце и летање со тегови. Вратилото нема голем ефект за рамена, дури и обичните склекови имаат поголем ефект.

За грб ми беше зборот со вратилото.. за рамена до некаде да стој на раце и спуштање полека и кревање нагоре..

А зошто неќат да ми се направат стомачни? колку и да вежбам не бива

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom