Пропалица
Мртов/а
епа треба трпение да имаш, неможеш за еден ден да направиш стомачни прави ги три пати во неделата повеќе трчај имај кардиоА зошто неќат да ми се направат стомачни? колку и да вежбам не бива
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
епа треба трпение да имаш, неможеш за еден ден да направиш стомачни прави ги три пати во неделата повеќе трчај имај кардиоА зошто неќат да ми се направат стомачни? колку и да вежбам не бива
А зошто неќат да ми се направат стомачни? колку и да вежбам не бива
Имам многу малце сало, а башка имам градни плочки и раменици, грбни а само стомачни неќат да ми се направатПа првото прашање е дали имаш масни наслаги на стомакот. Зашто ако имаш треба прво да ги стопиш за да ти се познаваат мускулите под нив..
Имам многу малце сало, а башка имам градни плочки и раменици, грбни а само стомачни неќат да ми се направат
секој сат така да правиш по 20 склека е супер..ако тие за рекреација тоа е и повеќе од доволнопочнав да правам по 20 склекови на секој сат кога сум дома повеќе ми е за да станувам од пред компјутер оти се случува да седам пред пц по 5-6 сати вреди да продолжам вака или треба да сменам нешто ?
почнав да правам по 20 склекови на секој сат кога сум дома повеќе ми е за да станувам од пред компјутер оти се случува да седам пред пц по 5-6 сати вреди да продолжам вака или треба да сменам нешто ?
како нема склекови се едни од најдобрите вежби за гради а стомачни ти се универзал ако вежбаш ке си имаш резултсДали со правење на стомачни и склекови и имало некакви резултати?
Дали со правење на стомачни и склекови и имало некакви резултати?
има и тоа многу добри резултати, јас веќе година ипол праам склекови различни видови, со правењето склекови се вежба грбот, градите, рацете: бицепс и трицепс подлактица, раменици исто така и стомачните скоро сите мускули на трупот... земи и кревај се на шипка и тоа има многу добри резултати, според мене склекови и кревање на шипка се најдобри вежби во домашни услови; можеш и да додаваш тежини