Тренинг во домашни услови!

Член од
12 февруари 2012
Мислења
10
Поени од реакции
1
So tie tekcinja so gi imas doma ke postignes odredeni rezultati (definiranje na muskulite) no do odreden stepen nemoze da napravis nekoe strasno telo so tie tekcinca

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Без разлика што вежбате дома ако не пазите на исхрана нема да имате резултати.. Мора да прочитате како расте мускулот да пазите што внесувате како внесувате да вежбате и резултати ќе има..

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Без разлика што вежбате дома ако не пазите на исхрана нема да имате резултати.. Мора да прочитате како расте мускулот да пазите што внесувате како внесувате да вежбате и резултати ќе има..
Може одприлика да ми напишеш што треба да јадам за да покачам мускулатура?

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Може одприлика да ми напишеш што треба да јадам за да покачам мускулатура?
Aбе јади риба, пилешко, говедско, компири, ориз, грав, леќа, црн леб, зеленчук, овошје, јајца, млеко, сирење и толку нема некоја филозофија. Тоа е се' што јас јадам.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Aбе јади риба, пилешко, говедско, компири, ориз, грав, леќа, црн леб, зеленчук, овошје, јајца, млеко, сирење и толку нема некоја филозофија. Тоа е се' што јас јадам.
Уште урда испушти.. тоа е тоа

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.923
http://www.youtube.com/watch?v=8zz9QWdBH2A Ако има заинтересирани нека ги пробаат вежбиве за стомачни.
а бе се е супер за ваков начин за стомачни вежби ама зар не помисли ,а што ако газот ќе биде рамен и што ќе ни е стомачен мускул а газот е рамен ко даска:)

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
За рамена склекови на стој на раце и летање со тегови. Вратилото нема голем ефект за рамена, дури и обичните склекови имаат поголем ефект.
За грб ми беше зборот со вратилото.. за рамена до некаде да стој на раце и спуштање полека и кревање нагоре..

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
А зошто неќат да ми се направат стомачни? колку и да вежбам не бива

Kajgana Shop

На врв Bottom