Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
800+ беа лани
Sent from my ST21i using Tapatalk
Треба со тие маички дс се трча од пакетот или може со било која и се разбира бројот ке си го носиш
Sent from my iPhone 5S (gray) using Tapatalk
Може со било која маичка, (тука има линк од мојата) а бројот нормално дека мораш да го носиш и тоа според упатството што доаѓа со бројот. Мене ми е многу кул што под бројот го пишува и името на тој што трча.Треба со тие маички дс се трча од пакетот или може со било која и се разбира бројот ке си го носиш
Може со било која маичка, (тука има линк од мојата) а бројот нормално дека мораш да го носиш и тоа според упатството што доаѓа со бројот. Мене ми е многу кул што под бројот го пишува и името на тој што трча.
Лепат фластери врз брадавиците.Ај некој од маживе да каже што прави за да ги заштити брадавиците при трчање? Денеска трчавме со дечкото и кога се соблече што да видиме, крвишта. Совет?
Да, има шатори за таа намена.Ќе им место кај да се остават ранци, торби и други лични работи?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
За жал, сам ќе бидам па ќе мора да им се ’доверам’ на организаторите дека ќе ми ги чуваат стваритеДа, има шатори за таа намена.
Ама препорачливо е секогаш да одиш со некој што ќе те бодри за време на трката, а ќе може да ти асистира и да ти ги причува и личните работи.