Oblivion
Matt Akisson
- Член од
- 12 септември 2007
- Мислења
- 3.526
- Поени од реакции
- 128
вкусој во прашање да... ама сепак мислам дека немаш врска...( и јас ко имав 14 слушав рок, рап ова она ама се премислив)
Сега си 15, нели.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вкусој во прашање да... ама сепак мислам дека немаш врска...( и јас ко имав 14 слушав рок, рап ова она ама се премислив)
Абе бркајте женски, не туку паѓајте во транс многу...![]()
Се јави шабанајзерот.Абе бркајте женски, не туку паѓајте во транс многу...![]()
Се јави шабанајзерот.![]()
Вака....не само што не ми се свиѓа таквата музика....не можам ни да ја слушам!
Брат ми слушаше и кога ќе пуштеше иииии ечи ли ечи се нешто ко срцево отчукување, живи глупости!
Сега фала богу и тој си слуша Rock и Metal така да немам проблеми....
Иначе не мислам НИКОГАШ ама баш НИКОГАШ да слушам таква музика...нема ништо убаво во неа..(за мене)
Сега си 15, нели.(ноу офенс, ама 14 и 15 не е баш некоја разлика.) Бај д веј, до 14 години и јас слушав Линкин Парк, ама тогаш ја открив "љубовта" на мојот живот.
![]()
Slusam dosta trance i idam na zurki i mislam deka se poeke i poeke transot stanuva u moda.Denes poeke luge idat na zurka zs mislat deka se kul so toa a ustvari poima nemaat so e toa TRANCE.
Која ви е таа музика бее..... дупци дупци само.на шо личи тоа? Ко некој у тенџере да лупа.Глупости. Па и на тоа журките..Сите скокаат наваму натаму се удираат еден у друг се дерат као на колење да се...Без везе....