J
JOEY JORDISON
Гостин
Само таа ја знаеш или шо е работата?![]()
абе знам и други ама ете таа најголем впечаток ми остави и I saw your saw не е лоша
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само таа ја знаеш или шо е работата?![]()
Ептен добра трака...Ako vi se svigja Tryambaka, pobarajte gi Sick addiction, toa e Tryambaka so uste eden momak. Toa e prav psychedelic. Znaci ne dark, ne fullon, nego Psychedelic trance. Prava muzika, otvaranje do maximum
абе знам и други ама ете таа најголем впечаток ми остави и I saw your saw не е лоша
JJ oди слушај слипкнот и не ми попувај за транс кога појма немаш
оккк мистер сезнајко ... ја можеби незнам мн... за транс али иам пријателчиња кои ептен си се разбират у транс затоа и си го прошета светот.....![]()
луѓе идеме на Talamasca, дефинитивно. конечно решив, ако иам одено 2 пати на него али последниот пат на лизгалиште коа бев беше ептен добар , па и сеа ќе го посетам.
Каде? Колку? Кога?
Нас у тетово и господ не забраел, од толку турбофолкери пусти, немоеш до информација за журка да дојдеш :pos2:
на лизгалиште кога беше не отидов, немав со кого,
Сега идам сам ако треба![]()
Ako vi se svigja Tryambaka, pobarajte gi Sick addiction, toa e Tryambaka so uste eden momak. Toa e prav psychedelic. Znaci ne dark, ne fullon, nego Psychedelic trance. Prava muzika, otvaranje do maximum
абе јако беше пошо јаки му се песните...иначе мискањето му беше тапаУАУ вчера беше лудило!!!
Кој беше знае. Мислам дека ТАЛАМАСКА не е здрав (а и Сателајт и Навигатор исто).
:helou:
УАУ вчера беше лудило!!!
Кој беше знае. Мислам дека ТАЛАМАСКА не е здрав (а и Сателајт и Навигатор исто).
:helou: