Trance музика

вкусој во прашање да... ама сепак мислам дека немаш врска...( и јас ко имав 14 слушав рок, рап ова она ама се премислив:))

Сега си 15, нели. :vozbud: (ноу офенс, ама 14 и 15 не е баш некоја разлика.) Бај д веј, до 14 години и јас слушав Линкин Парк, ама тогаш ја открив "љубовта" на мојот живот. :pipi:

Абе бркајте женски, не туку паѓајте во транс многу...:icon_lol:

Малце дискусија, а?

Се јави шабанајзерот. :icon_lol:

056.gif
033.gif

Btw ајде во истава тема [да не отвараме друга] да подискутираме со сите стручковци од кога одите на журки, вашите искуства, првите контакти со музикава, првата журка, фаците кои ви сметаат/не сметаат на журки, музиките со кои ве дрмаат нашиве и странските диѓеји и артисти, колку имаме вкус за музика, мислења околу букинг агенцииве [ДД пример], критики, коментари, било што и слично...баш ме интересира мислење и на други, бидејќи знам само 2-3ца како би се изјасниле [Тончи, Водка, Танимед...за Сателајт не праам муабет, он е меѓу првите во Скопје и пошироко што почнале да се бафтараат со музикава..] поздрав луѓе!
Идемо рекордс...:icon_lol: да слушнам!

Вака....не само што не ми се свиѓа таквата музика....не можам ни да ја слушам!
Брат ми слушаше и кога ќе пуштеше иииии ечи ли ечи се нешто ко срцево отчукување, живи глупости!
Сега фала богу и тој си слуша Rock и Metal така да немам проблеми....
Иначе не мислам НИКОГАШ ама баш НИКОГАШ да слушам таква музика...нема ништо убаво во неа..(за мене)

тоа е само твој вкус и твое мислење...еве јас лично слушам транс секаков.. а слушам и рок и метал.. и рап... па дури и опера:uvo: такада.. доколку ти не се пронаоѓаш во музиката или ти звучи срање.. тоа е твое.. а ако се живи глупости тогаш поголемиот дел од популацијата сме глупаци? :).....дека нема ништо убаво во трансот.. се лажеш.. на велико.. едноставно твоето уво не го доловува убавиот дел од транс музиката а и мозокот не ти е спремен :)...:smir:

Сега си 15, нели. :vozbud: (ноу офенс, ама 14 и 15 не е баш некоја разлика.) Бај д веј, до 14 години и јас слушав Линкин Парк, ама тогаш ја открив "љубовта" на мојот живот. :pipi:

знам то ама уште слушам Линкин Парк и др. ама не до толку... и btw утре 16ка

Се заразив со прогесивот...

TRANCE-se postue.kako so kazal drugarot deka transot ne e samo kompjuterski praen i nezna4i deka treba da si pod neso za da si pomines ubavo na trance.Normalno deka treba da znaes i da se zurkas i da ja osekas muzikata... Slusam dosta trance i idam na zurki i mislam deka se poeke i poeke transot stanuva u moda.Denes poeke luge idat na zurka zs mislat deka se kul so toa a ustvari poima nemaat so e toa TRANCE. Mislam deka za da izdrzis do kraj na zurka treba da ja sakas barem malku muzikata. P.E.treba da se praat na podobri mesta trance zurkite zs stvarno vo B2 i retoks nema mesto ni rodenden da se slavi. pozz TRUST IN TRANCE :helou:

Slusam dosta trance i idam na zurki i mislam deka se poeke i poeke transot stanuva u moda.Denes poeke luge idat na zurka zs mislat deka se kul so toa a ustvari poima nemaat so e toa TRANCE.

Ехееее ја ова од 2005та го зборам...т.е. јадам бурек :icon_lol: а и пред мене го збореле постариве...

Значи ај и ја да му се исповедам на мансов.
Та журки идам од пред 2 години откако почнав да слушам транс (и хаус). На секоја журка на која сум бил сум си поминувал екстра и на скоро сите сум седел минимум 5 саата. :)
Е сеа за организацијата за кај нас е екстра. Се носат супер диџеи, има атмосфера, има и одлични резидентс и така. :) Се на се, мислам дека е ок. :)
:helou:

Која ви е таа музика бее..... дупци дупци само.на шо личи тоа? Ко некој у тенџере да лупа.Глупости. Па и на тоа журките..Сите скокаат наваму натаму се удираат еден у друг се дерат као на колење да се...Без везе....

Која ви е таа музика бее..... дупци дупци само.на шо личи тоа? Ко некој у тенџере да лупа.Глупости. Па и на тоа журките..Сите скокаат наваму натаму се удираат еден у друг се дерат као на колење да се...Без везе....

Да, само дрогираши идат по тоа дупките и са фиксат и денсат ко ментални....:icon_lol:

Идат таму и се дрогаат само незнам као ја гаѓаат вената у толку скокање. Ааа и носат темни наочари за да не ги познаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom