Trance музика

бациња транс слушам од коа знам за мене....сеа ми испадна еден Дино Псарас незнам колку е познат али какви траки прави невероватен е...

Леееј на Дино Псарас во мнт 2002ра [Мислам велигденска беше, нека ме исправи некој ако сум грешка] :vozbud: мамата....меѓу првите на кои присуствував, а и башка тоа време со темни цвики одев, прав цреп! :icon_lol:

Имам една песна во компјутер: Paul Okenfold - This is trance...јас колку што се разбирам песната е техно??? ако знае некој нека каже, баш ме занима

Еее јас сум 3та, ја гајле неам. :) Уште од сега се спремам. :)
ее ја сум втора... и четврта да бев не одев на матура :) иии btw за ПВД не отидов овде на 10 км ко ми беше а не пак софија... (ама би одел :))

вкусој во прашање да... ама сепак мислам дека немаш врска...( и јас ко имав 14 слушав рок, рап ова она ама се премислив:))

Хах..немам везе? Ти ко да си незнам колку голем и бај д веј јас не сум слушала ни рап ни транс, ништо друго освен Rock & Metal уште од мали нозе...така да мислам дека сега поише одам накај метал отколку накај транс...И ако било така тоа со тебе, не мора да значи дека и јас ќе слушам транс!:salut:

Го обожавам трнасот..Некни јако беше на приватна журка,пси транс...незаборавно беше...:je:

тоа е само твој вкус и твое мислење...еве јас лично слушам транс секаков.. а слушам и рок и метал.. и рап... па дури и опера:uvo: такада.. доколку ти не се пронаоѓаш во музиката или ти звучи срање.. тоа е твое.. а ако се живи глупости тогаш поголемиот дел од популацијата сме глупаци? :).....дека нема ништо убаво во трансот.. се лажеш.. на велико.. едноставно твоето уво не го доловува убавиот дел од транс музиката а и мозокот не ти е спремен :)...:smir:

Не реков дека тие се глупаци... Али моја логика: а си спремен да слушаш или слушаш метал, мозокот ти е дораснат за секој вид музика.:vozbud:
И во прави си...МОЈ вкус и МОЕ мислење.

Али моја логика: а си спремен да слушаш или слушаш метал, мозокот ти е дораснат за секој вид музика.:vozbud:
Uffff....fetish mi se vakvi momenti....Znaci ako slusas metal, mozes se da trpis taka??? Nice...Epa zemi slusaj Para Halu ili Osom na 160 BPM's sho nema nikakva dopirna tocka so metal pa give me a call.

A ova dorasnat mi e uste potop...demek Metal is the final step of evoulition in music pa demek ako metal ti pashe, sve ti pashe???

Ajde be na mene dokazi mi ko star metalec, sto porasnal so Maiden, Canibal Corpse, Panthera, Sepultura and shit, kako toa mene da mi zdosadilo seto toa (Maiden not included u ova) i da mi se svigja elektronika...Spored mene, Metal e the FIRST step u evolution, agresija istresena preku zvucnici, urlanje na mikrofon, Death to all, war for teritory and other stuff mi e nekako tinejdzerski za lecenje frustracii i praznenje na negativna energija.

Sekoj so svoe mislenje, da, absolutno se slagame ovde, ama metal the final step in evolution....no fucking way esse...fati slusasj Gustav Maler, Beethoven 8 simfonija da vidis sto e final step in musical evolution.

Metalica spoija klasika so gitari, congratulations to them, ama od druga strana i Tiesto spoi, i Armin spoi, i PvD spoi, i SKAZI spoi (alooo cim Skazi spoi site mozat da spojat)...taka da, SPORED MENE, a i mnogu drugi koi slusaat sve zivo i divo, ke ti kazat i potvrdat, Metal is not the final step in musical evolution, a za najagresivno i slicno...toa pa da ne go ni spomnuvam :)))

Ajde be na mene dokazi mi ko star metalec, sto porasnal so Maiden, Canibal Corpse, Panthera, Sepultura and shit, kako toa mene da mi zdosadilo seto toa (Maiden not included u ova) i da mi se svigja elektronika...Spored mene, Metal e the FIRST step u evolution, agresija istresena preku zvucnici, urlanje na mikrofon, Death to all, war for teritory and other stuff mi e nekako tinejdzerski za lecenje frustracii i praznenje na negativna energija.

Tи си искључак....:vozbud:
Шала. Нешто за фрустрациите и празнење негативна енергија...не празнам - енергија и фрустрации со музика, едноставно не се фрустрирам, нервирам, и не содржам - енергија...

Tи си искључак....:vozbud:
Шала. Нешто за фрустрациите и празнење негативна енергија...не празнам - енергија и фрустрации со музика, едноставно не се фрустрирам, нервирам, и не содржам - енергија...
Ne sodrzis energija???? Ne se frustriras i nerviras???

Wooow....epa toa ti si prva sto jas sum cul...

Sorry, moram ASL posto ova ne mi ima logika :)

А да го продолжите муабетот на друго место? :smir:

Еве нешто ново...

Artist(s) : MuseArtic
Title : At Sunrise (Incl Jonas Steur Remix)
Genre : Trance
Record Label : Intuition Deep
Catalogue Number: INTD003
Source : WEB
Quality : 320kbps avg / 44.1KHz / Joint Stereo
Duration : 00:21:32 (49.3MB)
Release Date : 05-03-2009
Download Store : http://www.beatport.com
Tracklist :
1. At Sunrise (Jonas Steur Remix) 7:50
2. At Sunrise (Original Mix) 7:04
3. At Sunrise (Alternative Mix) 6:38

Jochen Miller - Face Value (Incl Jonas Stenberg Remix)
Artist(s) : Jochen Miller
Title : Face Value (Incl Jonas Stenberg Remix)
Genre : Trance
Record Label : High Contrast Recordings
Catalogue Number : HCR073
Source : WEB
Quality : 320kbps avg / 44.1KHz / Joint Stereo
Duration : 00:13:37 (31.1MB)
Release Date : 03-03-2009
Download Store : http://www.audiojelly.com
Tracklist:
1. Face Value (Extended Mix) 6:51
2. Face Value (Jonas Stenberg Remix) 6:46

Nice...Epa zemi slusaj Para Halu ili Osom na 160 BPM's sho nema nikakva dopirna tocka so metal pa give me a call.

Чекам пациенти, ајмо...:icon_lol: или па уз Furious, Kasatka, Xikwri Neyrra, Darkshire... ракиица да си пиеме и уживкич, ладовкич...такви стари, закоравени метал хедс, на кои им дошло преку пенис од секојдневната музика, па им текнало дека постои и термин Еволуција, кој што има универзална примена, па дури и во музиката...шубао си напиша Сателајт, риспект!!! Бидете малце Open Mind и не го серете тоа што врска немате што е, што претставува и слично...едноставно нели, се мења канал, станица, песна, било што...е*ати нафураните дечишта...

Хах..немам везе? Ти ко да си незнам колку голем и бај д веј јас не сум слушала ни рап ни транс, ништо друго освен Rock & Metal уште од мали нозе...така да мислам дека сега поише одам накај метал отколку накај транс...И ако било така тоа со тебе, не мора да значи дека и јас ќе слушам транс!:salut:

не сум многу поголем ама доволно за да ти кажам дека имаш фора... и плус... и ја слушав рок и метал од мал слушав турбо-фолк (то дома свиреше) ееее ама од нигде ми дојде трансот (електронска музика воопшто) и се менав... а никого не му наметнувам

не сум многу поголем ама доволно за да ти кажам дека имаш фора... и плус... и ја слушав рок и метал од мал слушав турбо-фолк (то дома свиреше) ееее ама од нигде ми дојде трансот (електронска музика воопшто) и се менав... а никого не му наметнувам

I da sakas nemozes da ja nametnes taa muzika, ne sekoj ima glava i zivci da ja slusa. Mojata cimerka vleguva vo sobata i veli smenuvaj oti ne ja mozam muzikata.... Toa e..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom