Trance музика

абе јако беше пошо јаки му се песните...иначе мискањето му беше тапа :) си имаше микс и само плеј стисна типот....2 пати му застана...

Абе лав ектот му беше лудило, не зезај. А диџеј сетот му застанал ради проблеми со лап-топот. :)

немал антивирус а? :vozbud: или го имае хаковано? :)

Јас го хакнав преку мојот лап-топ. :Р
Не бе најсериозно кажа Сателајт во темата за настанов дека Кубејзот му се изгасил (значи не му бил лиценциран :)).
:helou:

Луѓе, да кажете некои артисти слични на Robert Miles? Dream Trance нешто?

XSI vs. Talamasca - Something You Know

Чудово е само една трака од албумот на ТАЛАМАСКА заедно со XSI кој беше промовиран на 21.02 на Саем и кој сака да го има нека ми се обрати, ќе му го пратам. :)

Чудово е само една трака од албумот на ТАЛАМАСКА заедно со XSI кој беше промовиран на 21.02 на Саем и кој сака да го има нека ми се обрати, ќе му го пратам. :)

daj druze mene pratimi se sto imas pozzz:helou:

Луѓе, да кажете некои артисти слични на Robert Miles? Dream Trance нешто?

Ама се зафркнав што го симнав Organic од Robert Miles од 2005 мислев дека е нешто dream trance тоа тупење невидено.

Ама се зафркнав што го симнав Organic од Robert Miles од 2005 мислев дека е нешто dream trance тоа тупење невидено.

:(

Го доунлоадирам веќе 2-3 дена, FLAC, 372мб. Од 2001 година е. :) Ќе го слушнам за некој час.

Само не можам да најдам FLAC/WAV од тој што му е од 2004, Guru Miles, така нешто беше.

А знаеш некој таков сличен артист? Или па не мора да биде dream trance, може и ambient. Само да не е psybient. :) (важно да има пијано звуци)

:(

Го доунлоадирам веќе 2-3 дена, FLAC, 372мб. Од 2001 година е. :) Ќе го слушнам за некој час.

Само не можам да најдам FLAC/WAV од тој што му е од 2004, Guru Miles, така нешто беше.

А знаеш некој таков сличен артист? Или па не мора да биде dream trance, може и ambient. Само да не е psybient. :) (важно да има пијано звуци)

Па не ми текнува ништо на памет, да преслушам деновиве нешто постаро па ќе ти препорачам:smir:

Ти се обракам ако може да ми го пратиш :) hehe...

Луѓе ова мора да го посетите.
http://voyager2.ath.cx/
Веб-сајт на едно македонско он-лајн радио на кое 24/7 се врти транс музиче. :) Алал да им е на дечкиве кои го основале и го работат. Навистина одличен проект. :)

Ron Van Den Beuken - Faraway (Incl Maarten De Jong Mixes) :vozbud::vozbud::vozbud:

Ron Van Den Beuken - Faraway (Incl Maarten De Jong Mixes)

Artist(s) : Ron Van Den Beuken
Title : Faraway (Incl Maarten De Jong Mixes)
Genre : Trance
Record Label : Reset Records
Catalogue Number: RR030
Source : WEB
Quality : 320kbps avg / 44.1KHz / Joint Stereo
Duration : 00:32:22 (74.1MB)
Release Date : 27-02-2009
Download Store : http://www.beatport.com

Tracklist :

1. Faraway (Trance Remix) 7:12
2. Faraway (Extended Mix) 6:09 :vozbud:
3. Faraway (Maarten De Jong Vocal Mix) 6:18
4. Faraway (Maarten De Jong Dub Mix) 6:18
5. Faraway (Nils Van Zandt Extended Temix) 6:25

Steve Allen - Change In Motion

Steve Allen - Change In Motion
Artist Steve Allen
Title Change In Motion (BEYDIG007) WEB
Label beyond digital
CatNr n/a
Genre Trance (Tech Trance)
Year 2009
Quality 320 kbit/ 44.1 kHz
Source WEB
Ripdate Mar-01-2009
Url www.dancerecords.com

Tracklist:
01.Change In Motion (Indecent Noise Remix) 07:13 :vozbud:
02.Change In Motion (Original Mix) 07:46

Вака....не само што не ми се свиѓа таквата музика....не можам ни да ја слушам!
Брат ми слушаше и кога ќе пуштеше иииии ечи ли ечи се нешто ко срцево отчукување, живи глупости!
Сега фала богу и тој си слуша Rock и Metal така да немам проблеми....
Иначе не мислам НИКОГАШ ама баш НИКОГАШ да слушам таква музика...нема ништо убаво во неа..(за мене)

Вака....не само што не ми се свиѓа таквата музика....не можам ни да ја слушам!
Брат ми слушаше и кога ќе пуштеше иииии ечи ли ечи се нешто ко срцево отчукување, живи глупости!
Сега фала богу и тој си слуша Rock и Metal така да немам проблеми....
Иначе не мислам НИКОГАШ ама баш НИКОГАШ да слушам таква музика...нема ништо убаво во неа..(за мене)
вкусој во прашање да... ама сепак мислам дека немаш врска...( и јас ко имав 14 слушав рок, рап ова она ама се премислив:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom