Touch

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Значи само уште јас останав верен на серијава :).......најс најс.

И ја. У глобала не сакам да прекинувам серии на пола. Само Heroes ја прекинав до сеа другите све до крај :)
Како и да е, серијава имаше потенцијал ама сами се заебаа со ептен лоши епизоди. Еве на пример последните мене ми беа ок и многу поише работи се открија него ли првите 9
Ќе видиме што ќе каже втора сезона

И ја. У глобала не сакам да прекинувам серии на пола. Само Heroes ја прекинав до сеа другите све до крај :)
Како и да е, серијава имаше потенцијал ама сами се заебаа со ептен лоши епизоди. Еве на пример последните мене ми беа ок и многу поише работи се открија него ли првите 9
Ќе видиме што ќе каже втора сезона
Не беше којзнае какво финале, ама со оглед на минатите епизоди, ова беше солидно.
Конечно се најдоа со на Амелија мајката, па ќе видиме дали ќе вратат нешто од гледаноста во 2ра сезона или тогаш и официјално можат да ја завршуваат серијава.

Штета што се откажаа многу подобри серии од Touch... Премногу е глуп концептот... Овој Џек Бауер онака наоѓа рандом ликови по Светов и еден, два, ги убедува дека треба да им помага... Кој будала бе ќе се согласи на такво нешто... Многу ме потсеќа на сликава:

iljds9.jpg

Ок.... што е со новава епизода, нели финале беше 12та :/

Како и да е... просечна епизода ама кој курац?

Заврши прва сезона, кажаа дека ќе има и втора и сега пуштаат нова епизода од прва сезона?

Ват да фак се случува со серијава?
Што е со 13тава епизода од прва сезона и зашто уште нема датум втората?

Идемо
Touch S02E01 720p HDTV X264-DIMENSION
Touch S02E02 720p HDTV X264-DIMENSION

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom