Тоше Проески

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
првата фотка.. сите се добри не викам дека не.. ама на првата е онака најдобро

Првиот предлог и вториот прелог е потполно истата слика само што се различно монтирани.Мислам дека подобар момент дава првиот предлог али да биди ставен фонтот од вториот предлог

Глас за првиот предлог

Гкласав за предлог број 1:pipi:Некако се одвојува од другите

првата дефинитивно мојот фаворит

Сите песни од Тоше се закон...ама посебна е ех да сум злато :vozbud: таа најмногу ми се допаѓа

Од Тоше најдобра песна ми е Игри без граници без конкуренција па после неа сите други останати што се од него, не можам да ги издвојам... Toshe 4ever in our hearts!

SOBA ZA TAGA, ja sakam uste kako i prviot pat koga ja slusnav....
A i NAJ NAJ si ja sakam mnogu, me razneznuva..

Го лажам секој нов рефрен, Малечка, Громови на душа, Тајно моја и Соба за тага.
Овие би ги издовил, иако другите сите се супер.

Тоше беше еден и единствен и еднаш се раѓа таква ѕвезда.
Не дека нема добри и квалитетни музичари, но меѓутоа никој не може да биде ни приближно комплетна личност како Тоше. Единствено можат од него само да учат како една популарна личност треба да се однесува.

А случајно ги видов овие клипови на youtube а немав претстава, а не ни имам прочитано некаде дека и во БиХ имало концерт во чест на Тоше со неговиот бенд и популарни изведувачи кои ги пееле песните. Тоа било дел од фестивалот Bihac 08.

Сите песни ги сакам ама посебно на срце ми лежат Тајно моја и Громови на душа после Вежи ме за себе, Душа остана ... леле има уште ...ама нема смисла

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom