Тони Зен во салата Борис Трајковски - 18.03.2011

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Го замислувам Суперзен кај што влага во салата облечен во сини хеланки...
Пред сала му е паркиран Зен-мобилот со плински уред од ПЛИМОНТ на 36 месечни рати...
Во салата пијани пички се дерат...
Позади тазе пар се лигави со новосмуваната цура на супер-концертот од суперзен
Толку е супер што ти иди да си заминиш....
Ги жалиш парите што си ги дал и броиш колку пијачки би испил во лектира за тие пари...
Музиката ти е досадна...
Се правиш дека ти е интересно...
Другарти влегол во ритам и те известува дека не е веќе хипик туку од утре станува рапер..
Завршува концертот....суперзен го спасува денот како и обично...

Кога хејтерот ме плука, од љубомора пука, враќам јас во мој стил :)

18ти март... има време, може да се помине, да се даде поддршка на македонски артист.
Големиот познавач на музика, на концерт на СУПЕРЗЕН!!!

Couldn't agree more...

Не можам да верувам дека токму ти мрчиш коа идат некои рок групи во Македонијава и се правиш голем познавач на добра и квалитетна музика,а одиш на Тони Зен.
Ѕвероња си брат!

:pos:

Не можам да верувам дека токму ти мрчиш коа идат некои рок групи во Македонијава и се правиш голем познавач на добра и квалитетна музика,а одиш на Тони Зен.
Ѕвероња си брат!

:pos:
1. Рокот одамна умре.
2. Тони Зен е човек што СТВАРНО заслужува почит поради начинот на којшто не' претстави на Survivor. Да отидеше некој од твоите "рокери" таму сигурно ќе умреше.
3. Сум голем познавач на добра и квалитетна музика, не можам да негирам. За жал рапот не е една од нив.
4. За жал најверојатно нема да одам пошто ми е колоквиумска недела.

сакам да одам..но јас сум средношколец ке ме примет?

сакам да одам..но јас сум средношколец ке ме примет?
Што има врска што си средношколец? За овој концерт не бараат лични карти.

1. Рокот одамна умре.
2. Тони Зен е човек што СТВАРНО заслужува почит поради начинот на којшто не' претстави на Survivor. Да отидеше некој од твоите "рокери" таму сигурно ќе умреше.
3. Сум голем познавач на добра и квалитетна музика, не можам да негирам. За жал рапот не е една од нив.

Бисер балкански 2011 без конкуренција :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Да не има некој да шитка карта?

Не за музиката не го за самата личност се надевам на успешен концерт.

Го замислувам Суперзен кај што влага во салата облечен во сини хеланки...
Пред сала му е паркиран Зен-мобилот со плински уред од ПЛИМОНТ на 36 месечни рати...
Во салата пијани пички се дерат...
Позади тазе пар се лигави со новосмуваната цура на супер-концертот од суперзен
Толку е супер што ти иди да си заминиш....
Ги жалиш парите што си ги дал и броиш колку пијачки би испил во лектира за тие пари...
Музиката ти е досадна...
Се правиш дека ти е интересно...
Другарти влегол во ритам и те известува дека не е веќе хипик туку од утре станува рапер..
Завршува концертот....суперзен го спасува денот како и обично...

И шо сакаше со ова да докажеш? Колку ти се досадни петоците? Затоа што после школо нема шо да правиш? Па онака фрлаш негативна енергија "со хејтање" по форуми? Колку само очајно звучиш :(

Ќе се спушта со јаже од кровот така ќе почне концертот:smir: ....вчера вежбаше на генерална у Борис Трајковски

И шо сакаше со ова да докажеш? Колку ти се досадни петоците? Затоа што после школо нема шо да правиш? Па онака фрлаш негативна енергија "со хејтање" по форуми? Колку само очајно звучиш :(

Не одам на школо, имам што да правам во петок навечер, не фрлам негативна енергија, не го “хејтам“ тони зелка, туку го мразам, не ми се оди на концерт за него пошто знам што е сликата и се изјаснав како ќе биди.
Крај.

1. Рокот одамна умре.

1.Рокот бил умрен?

:pos: Не е рокот умрен,''умрени''се оние кои не го слушаат и оние кои не знаат што е добра музика.И едно запамти:-Рокот никогаш не може да умре!

2.Мене не ме претставуваше туку се претставуваше сам себе.Исто како што и Лестер,Боки 13 и Кики Ралева се претставуваа самите.

3.Чисто сумњам дека си...

4.Барем ќе заштедиш некој денар.

Не одам на школо, имам што да правам во петок навечер, не фрлам негативна енергија, не го “хејтам“ тони зелка, туку го мразам, не ми се оди на концерт за него пошто знам што е сликата и се изјаснав како ќе биди.
Крај.

Еј...а што ќе биде утре кажи ми, жити се, пошто те глеам си го заебал и Нострадамус :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom