- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.851
- Поени од реакции
- 9.763
Ќе пијам кафе на широк сокак))
A Tони Зен :O ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе пијам кафе на широк сокак))
Немој да идеш кај сељацине у Битола, имаат лоша карма.Ќе пијам кафе на широк сокак))
A Tони Зен :O ?
Немој да идеш кај сељацине у Битола, имаат лоша карма.
Секоја чест за одговоров... Браво!!!1.Рокот бил умрен?
Не е рокот умрен,''умрени''се оние кои не го слушаат и оние кои не знаат што е добра музика.И едно запамти:-Рокот никогаш не може да умре!
2.Мене не ме претставуваше туку се претставуваше сам себе.Исто како што и Лестер,Боки 13 и Кики Ралева се претставуваа самите.
3.Чисто сумњам дека си...
4.Барем ќе заштедиш некој денар.
И еден другар го имаше истото мислење кога единствен информатор за музика му беше MTV Adria.Џабе ви е колку и да мрчите човекот и тоа како знае да направи журка. А ова вечерва беше дефинитивно журка и пол.
Го замислувам Суперзен кај што влага во салата облечен во сини хеланки...
Пред сала му е паркиран Зен-мобилот со плински уред од ПЛИМОНТ на 36 месечни рати...
Во салата пијани пички се дерат...
Позади тазе пар се лигави со новосмуваната цура на супер-концертот од суперзен
Толку е супер што ти иди да си заминиш....
Ги жалиш парите што си ги дал и броиш колку пијачки би испил во лектира за тие пари...
Музиката ти е досадна...
Се правиш дека ти е интересно...
Другарти влегол во ритам и те известува дека не е веќе хипик туку од утре станува рапер..
Завршува концертот....суперзен го спасува денот како и обично...
Џабе ви е колку и да мрчите човекот и тоа како знае да направи журка. А ова вечерва беше дефинитивно журка и пол.
И јас првпат кога бев на концерт пред едно 8 години,тогаш мислев дека беше журка и пол.Исто и ти сега...али ај со време ќе научиш што е добра журка и што е добра музика.