Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
ги пратам редовно Полјаците,посебно од прва лига,затоа и те предупредив за Лех Познан,многу се нестабилни оваа сезона.
Висла Краков кога игра дома,секогаш бркај ја кец,немаат пораз од памтивек.И Барса да дојде,и неа ќе ја тепаат...милум или силум :icon_lol:

jas gi pratam stalno na dreamboxot deka mozam se da gledam , za poljacite sum maher , koga i da gi odigram obavezno me butat lech go igrav so podbeskidzie u gosti kakvi sansi propustija me butna za 5200 a narednoto kolo tepat ,, sea so vtoro ligasi gubat cude me so ne napravija niedna konkretna sansa toa ti e topka e ,,, leka poleka ke gi staam na crnata lista po 2 pat me butat kao so mislev i singl da ja pukam na 50 evra u zadnji moment se predomisliv ja vrzav so adana i arhus
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 20:36 ---
nemam livce za vecer ali ako bi igral vaka od rakav :
atletiko- gg
celzi gg3+
sao paolo-2
strongest-2
basel-4+
barcelona- gg3+

Ставрогин е крив.
тужибаба :pos::D
заебанцијата настрана. гледам таму и мене типовите ми ги избришале, или лошо видов, ама нема врска. за вечер санси не губат 13 од спарси.

Базел дали ќе ја врти? ставив нешто ситно на 1, 3.75 коеф вреди да се проба.
Пишува темата дека е само за типови, али кога кладилница гд е заклучена.

Убаво рече некој прееска дека ќе го пцуеме Базел денес и најверојатно така ќе биде. Ептен ги преценивме.

2,24 коеф. А некој кажа дека веќе не давале поклони кладилнициве :D

4KOeyIr.png

2,24 коеф. А некој кажа дека веќе не давале поклони кладилнициве :D

4KOeyIr.png

Screenshot_19.png

денес поклони колку сакаш,само пуста среќа ко ќе не ти работи :tapp:

џабе пенал за барса и автогол во 46та,мислев максимално 0-1 гол првото ќе биди,не се толку шупци милан,али........па и овие базел не се тоа што беа,голгетерски максимум 2 гола да дадат на натпревар и тоа е тоа од нив,годинава нивните натпревари завршуваат максимум 2 до 3 гола паднати,а за пресвртите ги имаат саглам искарано - пресврт поќе нема шанси да направат ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom