Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, темава е Тип на денот. За општи прашања околу кладилница обратете се тука.

Продолжете со типови.

Уште Рома се чека, некако многу терсене утакмица, 20 45... многу мала понуда за поправен тикет и сите ќе ја лупаат Рома поприлично со големи пари, имаат 5-0-0 годинава, а Болоња се ужас.. згора на сето тоа имаат лоши меѓусебни дуели против Болоња на домашен терен, а 1,35 не е воопшто наивен коефициент. Затоа одлучив со 500 денари да ја играм X2 (3,08) и да сум 540 денари + или 2000 денари + :) Ептен е сумлива, а можно е и 4-0 да тепаат... како и да е, останува да видиме. :D

ЦСКА - Плзен - 1
Леверкузен - Сосиедад - 1
ПСЖ - Бенфика - 1
Јувентус - Галатасарај - 1-1
Сити - Баерн 0-2 гола
Андерлехт - Олимпиакос 0-2 гола

----------------------------

ЦСКА - Плзен 1-1
Леверкузен - Сосиедад 1 & 2-3 гола
Јувентус - Галатасарај 1 & 2-3 гола
Сити - Баерн Х

Шахтјор - Манчестер 2 - квалитетот е на страната на Манчестер со Ван Перси,Руни,Фелаини,тркачите Јанг и Валенсија,во одбраната искусни волци,мислам дека треба да се изигра има одличен коефициент.

Леверкузен - Сосиедад 1 - Сосиедад е можеби најпријатното изненадување во ланската сезона во европските лиги,имаа одлични настапи во Примера. Но тимот не се засили,а нема капацитет за успешни настапи во две силни натпреварувања,башка вечерва има изостанок на 3-44 првотимци. Од друга страна Леверкузен има искусен и воигран тим,на домашен терен не би требало да има проблем против еден ваков расклатан Сосиедад.

Leverkusen-Bayern gg3+
Sunderland-Manchester 2
Levante-Real 2-2
Roda-Zwolle gg3+
@ 10.60

Leverkusen GG
Manchester 2
Real 2

Ова како посигурно околу 3.5-60 :)

Денес гледам многу ја типуваат Elverum-Follo 2
Според мене тешко дека Follo ке се спаси во наредниве 4 кола, треба да ги добие сите 4 утамкмици што е тешка работа. Јас ја играм
Elverum-Follo 1
Bari-Crotone X

А на помал износ ке одиграм
Elverum-Follo 2 vo 1

Еве некои утакмици и од мене

Den Bosch - Maastricht 1 (2.00)
Portadown - Glenavon 1 (1.65)
Holland U20 - Turkey U20 1 (1.70)
Holland U21 - Austria U21 1-1 (1.80)

Уплата : 100 денари
коеф : 10,098 ;)

Дортмунд - Арсенал ГГ
Наполи 1
Челзи - Шалке ГГ

се надевам дека момакот што ја предложи Лех Познан не ја одиграл на ниту еден тикет :)

Он топик

Ајакс 2-3
Мадрид 1+1п 2+2п
Барса 2+1п 1+2п
Базел 2-3
Челзи 2>1
Дортмунд гг3+
Спарс 1
Орландо би требало на + поени да помине
и 76-ките 1

се надевам дека момакот што ја предложи Лех Познан не ја одиграл на ниту еден тикет :)

Он топик

Ајакс 2-3
Мадрид 1+1п 2+2п
Барса 2+1п 1+2п
Базел 2-3
Челзи 2>1
Дортмунд гг3+
Спарс 1
Орландо би требало на + поени да помине
и 76-ките 1

ubavo gi odigrav jas
lech-2
adana-1
arhus-2 na 500 i aut za deneska, u sportlife mi ja pisat lech-1 gleam golema dobivka i ajde storniram 2ka ke bide :pos: utre ima uefa bice bolje

ubavo gi odigrav jas
lech-2
adana-1
arhus-2 na 500 i aut za deneska, u sportlife mi ja pisat lech-1 gleam golema dobivka i ajde storniram 2ka ke bide :pos: utre ima uefa bice bolje

ги пратам редовно Полјаците,посебно од прва лига,затоа и те предупредив за Лех Познан,многу се нестабилни оваа сезона.
Висла Краков кога игра дома,секогаш бркај ја кец,немаат пораз од памтивек.И Барса да дојде,и неа ќе ја тепаат...милум или силум :icon_lol:

ги пратам редовно Полјаците,посебно од прва лига,затоа и те предупредив за Лех Познан,многу се нестабилни оваа сезона.
Висла Краков кога игра дома,секогаш бркај ја кец,немаат пораз од памтивек.И Барса да дојде,и неа ќе ја тепаат...милум или силум :icon_lol:

Точно. Плус сезонава влегоа у форма, горе се на табела. Ќе бркаат титула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom