Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ви кажав :D 3.90 коефициент
4r6r2q.jpg

Чекај, чекај, сакаш да кажеш дека ти однапред го знаеше исходот на мечов? Нели е тоа местење, а такво нешто нема во модерниот спорт... Како тоа ти од Штип да го знаеш исходот, па уште и пред мечот го кажа?
Мора да ти се посреќило.

@Stavrogin, требаше да ме пингаш, рече ке покажеш како си влегол денес во плус со одличните ти типови.
Или пак, ти е можеби срам, зашто отиде 40Е во минус денес. Немој да се криеш во глувчешка дупка, излези, и излижи си го исплуканото.
Автогол, експерту, или добар минус, како што љубиш да кажеш.

Он топик на темава,
Федерер-Гаске 1
Браќата Брајан
Риека дава гол

Би требало да има за дуплирање.

ТИП НА ДЕНОТ!

САМО ТИПОВИ!

Зошто темата за генерална дискусија за кладилница ја претворивте во мерење на тоа кој му е поголем (кој повеќе се разбира), дискутирајте си по ПП, наместо таму да си ги мерите.

Следат казнени поени за непочитување на правилата.

ТИП НА ДЕНОТ!

САМО ТИПОВИ!

Зошто темата за генерална дискусија за кладилница ја претворивте во мерење на тоа кој му е поголем (кој повеќе се разбира), дискутирајте си по ПП, наместо таму да си ги мерите.

Следат казнени поени за непочитување на правилата.

Можеби не требаше во истата тема да дозволите да се лепат епитети за начинот на кој другите членови играат Спортска.
Тогаш и немаше ситуацијата да ескалира.
Никој нормален нема да седи мирен кога некој друг го навредува, напаѓа итн. Ке возврати со иста мера.

Добронамерна забелешка спрема модераторите.

А во тема за ЛШ се прави муабет за кој колку бил паметен и колку години имал. Нема сигурно проблем да бидат 2 поста за спортска што нема да иамат тип во нив се додека не се забега кон нешто друго.

Можеби не требаше во истата тема да дозволите да се лепат епитети за начинот на кој другите членови играат Спортска.
Тогаш и немаше ситуацијата да ескалира.
Никој нормален нема да седи мирен кога некој друг го навредува, напаѓа итн. Ке возврати со иста мера.

Добронамерна забелешка спрема модераторите.

Кратко и јасно, за тепачка се потребни двајца.

Те напаѓаат, пријави и чекај санкција.

Ќе се повторам, темата не е место каде што ќе си ги мерат (уличарски кажано) кој е подобар, зошто таквото „мерење“ брзо ескалира и доаѓа до лични навреди.

Затоа во оваа тема само типови а до догледно време муабети/совети и сл ќе си барате/давате по ПП!

Добронамерен одговор од модераторите.
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 01:07 ---
А во тема за ЛШ се прави муабет за кој колку бил паметен и колку години имал. Нема сигурно проблем да бидат 2 поста за спортска што нема да иамат тип во нив се додека не се забега кон нешто друго.

Чекај, ти мене пробуваш да ме е*еш сега, како пред месец дена во темата за ПЛ?

Те напаѓаат, пријави и чекај санкција.

Ќе се повторам, темата не е место каде што ќе си ги мерат (уличарски кажано) кој е подобар, зошто таквото „мерење“ брзо ескалира и доаѓа до лични навреди.

Затоа во оваа тема само типови а до догледно време муабети/совети и сл ќе си барате/давате по ПП!

Добронамерен одговор од модераторите.
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 01:07 ---

Чекај, ти мене пробуваш да ме е*еш сега, како пред месец дена во темата за ПЛ?

Појма немам за што збориш.
Ако мислиш на тоа дека укажувам на двојни аршини можеби сум во право.
Супер е да се спречуваат кавги ама пази ако имаш во 2 теми расправии меѓу членови не би било лошо да се санкционира и таму нешто.
И оф-топик сме,

Друго е кога ќе се води отворена дискусија, од типот на совети а друго е по ПП. Али ајде, нека биде темата затворена за некое време, вие си знаете :)

Појма немам за што збориш.
Ако мислиш на тоа дека укажувам на двојни аршини можеби сум во право.
Супер е да се спречуваат кавги ама пази ако имаш во 2 теми расправии меѓу членови не би било лошо да се санкционира и таму нешто.
И оф-топик сме,

Ти сфаќаш дека не е твое да кажуваш јас и било кој друг модератор како да модерира?

Имаш тема за поплаки каде што можеш да пишеш ако нешто не ти се допаѓа.

Не ми укажувај дека сме офтопик, не сме двајцата, ти си офтопик, јас само укажував на правилата кои не ги почитувате. Продолжи, ќе бидеш санкциониран, како минатиот пат!
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 01:14 ---
Друго е кога ќе се води отворена дискусија, од типот на совети а друго е по ПП. Али ајде, нека биде темата затворена за некое време, вие си знаете :)

Точно, совети а не лични навреди и мерење на тоа кој е незналица а кој е подобар типер, зошто фатил коефициент 235324212!

Да, ние си знаеме, затоа и е затворена темата. Поради тоа, не ја гледам причината да го напишеш постот :)

Точно, совети а не лични навреди и мерење на тоа кој е незналица а кој е подобар типер, зошто фатил коефициент 235324212!

Да, ние си знаеме, затоа и е затворена темата. Поради тоа, не ја гледам причината да го напишеш постот :)

Јас стварно неможам да ве разберам..не се направи кој знае каков криминал или проневера па за да ја затворите или дотолку да реагирате..едноставно луѓето си дискутираа нормално во таа тема и во тој контекст бидејќи се работи за генерална дискусија и никој никого не забега само што подоцна почнаа помалку да се навредуваат но ништо страшно само можите да ги избришите постовите и тоа..

Сега не сум тука да делам памет и совети но тоа е само мое мислење

Јас стварно неможам да ве разберам..не се направи кој знае каков криминал или проневера па за да ја затворите или дотолку да реагирате..едноставно луѓето си дискутираа нормално во таа тема и во тој контекст бидејќи се работи за генерална дискусија и никој никого не забега само што подоцна почнаа помалку да се навредуваат но ништо страшно само можите да ги избришите постовите и тоа..

Сега не сум тука да делам памет и совети но тоа е само мое мислење
Верувај и ние не можеме да ве разбереме.

Колку реагиравме, ајде те молам објасни ми? Темата беше загушена со безвезни детски дебати, кој знаел а кој не знаел да типува, навреди, триста чуда... Генерална дискусија е, точно, ама таму немаше дискусија, имаше глупости. Ја затворивме за да ја исчистиме саглам бидејќи имаше преку 60 оф топик мислења кои се множеа и се множеа. Мораше клуч да се стави за саглам да се исчисти, таман и да се смирите. Не знам зашто до толку бунење.

И толку, нека биде мојов пост последен оф топик. Да не забега и оваа тема..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom