Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Чисто онака у 20-та минута :) 2:1
Да ти кажам искрено се мислев дали да те послушам и згрешив што не ја одиграв. Баш ме интересираше оваа утакмица кога видов 1-1 уште на почеток (сеа е 2-1) ми текна на тебе. :)

Да не испадне дека се фалам , ама си ја фанав Израел - Црна Гора ракометот 1. 3.30 коф. :D:D

Да не испадне дека се фалам , ама си ја фанав Израел - Црна Гора ракометот 1. 3.30 коф. :D:D
А јас заборајв дека денеска играат...а од некни ја планирав да ја играм :tapp: Си изгорев пак на Сеул, кој вторпат со ред играат дома 2-2, а и на Молде во пакет :eek:
--- надополнето: 6 април 2013 во 21:21 ---
Sto ke bide ovaa sto tolku ja igrate ?
Коеф за 1 е многу голем...

Утре ако испаднат како денес обложувалниците ќе се затворат. :icon_lol:
ПСЖ, Монтепље, Арсенал, Баерн, Дортмунд, Твенте, ПСВ, Витезе, Шалке, Менхенгладбах, Сосиедад, Барселона, Реал, Јувентус, Галатасарај најиграните од денес испаднаа. :D
Ваква сабота има еднаш во 5 години :D
Досега сите од примера 5+ :pos: :icon_mrgr:
За утре Удинезе и Лион, екипи кои одамна немаат победа. :)

Утре ако испаднат како денес обложувалниците ќе се затворат. :icon_lol:
ПСЖ, Монтепље, Арсенал, Баерн, Дортмунд, Твенте, ПСВ, Витезе, Шалке, Менхенгладбах, Сосиедад, Барселона, Реал, Јувентус, Галатасарај најиграните од денес испаднаа. :D
Ваква сабота има еднаш во 5 години :D
Досега сите од примера 5+ :pos: :icon_mrgr:
За утре Удинезе и Лион, екипи кои одамна немаат победа. :)

Сите тие беа играни, само распределени на различни ливчиња во комбинација со други. Пошто си викам некој од тие сигурните мора да зезне па ги сатавам на различни ливчиња. Е тие другите утакмици денес зезнаа. На 4 ливчиња по една утакмица ме зеза, е богами стварно немало одамна ваква сабота :D

Потенцијална 7+ за утре? Денеска беа сите блиску, а Тулуз испадна како што треба.

Србија(ракомет) 1
Ајакс 1
Бенфика 2
Португалија ракомет 1
Цонга 1
Серена Вилиамс 1
Ц.Звезда 2

Денеска осеќам или сите ќе испаднат или се обратно ќе биде, не се залетувам со уплата многу :D и ќе комбинирам нешто од следниве на 2 ливчиња најверојатно..

(14:30) Ливерпул - Вест хем 1 (1.35)
(21:00) Валенсија - Ваљадолид 1 (1.35)
(17:30) Хановер - Штудгарт 1 (2.30)
(20:45) Интер - Аталанта 1 (1.70)
(15:00) Левски - Берое 1 (1.15)
(16:00) Челзи - Сандерленд (1.40)
(17:00) Реимс - Лион 2 (2.10)
(21:00) Лил - Лориент 1 (1.65)
(18:00) Ордуспор - Фенербахче 2 (1.75)
(19:00) Запрешич - Хајдук 2 (2.10)

Киксови од фаворитиве очекувам кај Бенфика, Наполи, Вардар, Партизан а ништо чудно и Лил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom