Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
По 1 месечна пауза утре повторно ќе уплатам еден тикет,се надевам ќе биде добитен :P

Добивкава нема шанси да е 113 илјади. Претпоставувам 11 е, со среќа ;)

Пресметај ако сакаш.Додадов уште една од Северна Ирска гг3+.10.575 коефициент е.Без таа,овие горе што ги пишав 5000+ коефициент имаат.И фала,со среќа и на тебе.

Слабо сум играл системи затоа да ве прашам...кога играш систем можеш кој сакаш тип да го изиграш или само фиксови прифаќаат ?:D

Слабо сум играл системи затоа да ве прашам...кога играш систем можеш кој сакаш тип да го изиграш или само фиксови прифаќаат ?:D

:pos: ,си ме насмеал пред спиење свака част (y)

Давајте сигурни, ми требаат пари. :D
biggrin.png
:D

Јорк - Акринтон 1 2,20
Нанси - Троја 1 2,10
Ливорно - Асколи 1 1.50

Ова е мојот тикет за денес, мислам дека трите ке излезат.

Јас денес ќе ги избегнам фаворитиве, Дортмунд и компанија особено, минатиот викенд се живо испадна како што требаше, овој викенд не верувам така да пројде. После ќе пишам што сум одиграл, од мене ви е Арсенал за сингл. :D

Ренова - Работнички. Планирам да играм на победа за ренова, некоја информација за утакмицава ?

По 1 месечна пауза утре повторно ќе уплатам еден тикет,се надевам ќе биде добитен :P
најопуштен си така , јас верувам дека 100посто ти е добитен, ти држиме среќа да не те киксне у 90-та :D

Реал ГГ
ПСЖ 1X
Арсенал ГГ
Менхенгладбах 1
Баерн ГГ
и ме интересира што мислите за Депортиво? Има шанси да биде 1?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom