Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
559953_10200696461963008_401873941_n.jpg

Bari-Veroa 2
Bari-Verona 0-2

Poslednite 7 godini gledam Bari nema nitu edna pobeda protiv Verona, dodeka pak od druga strana Verona e pokvalitetna i veruvam deka ke uspeat da dojdat do pobeda.
Verona koga igra na gosti poveketo od natprevarite zavrsile 0-2 gola, taka da moze da se proba ednoto ili drugoto, dodeka za pohrabrite 2&0-2.

Денеска ќе барам местенки. Тука се Селтик, Ајакс, Базел...., синоними се тоа :LOL:

Пробајте Мотервел-Селтик 1 @6.30 и
Честер-Геинсборо 2 @5.20 или 2S @8.50

исто има добри и за прелази, јас ги изиграв овие 2/5:

Ајакс-АЗ 2-1
Фенербахче 2-1
Тун-Базел 2-1
Честер-Геинсборо 2-1
Баерн-Дортмунд 2-1

Пробајте Мотервел-Селтик 1 @6.30 и
Честер-Геинсборо 2 @5.20 или 2S @8.50

исто има добри и за прелази, јас ги изиграв овие 2/5:

Ајакс-АЗ 2-1
Фенербахче 2-1
Тун-Базел 2-1
Честер-Геинсборо 2-1
Баерн-Дортмунд 2-1
ја па се чудам зошто никој не ми ги следи добитните натпревари, ќе се појавив боби од прилеп и ќе каже 15 сигурни 1/2 :)))

ја па се чудам зошто никој не ми ги следи добитните натпревари, ќе се појавив боби од прилеп и ќе каже 15 сигурни 1/2 :)))
Кој сигурни море шо се прајте улај сосила. Никој не ве тера да играте сосила. Прелазите се систем 2/5, многу јасно, игра на среќа.

А првите две по мое убедување, едноставно бркам “изненадување“. Селтик нема шо посебно да се објаснува, титулата им е сигурна, можат да местат кога сакаат. Честер нешто слична ситуација, имаат голема предност на табелата и сеуште ниеден пораз дома! Шо ве кошта да ги пробате на ситно? Уште се раководите по тоа дека фаворитите мора да тепаат и коефициентите од 1.5-1.6 на гости мора да влезат? Гледате, се мести секаде, кој стигне...

Кој сигурни море шо се прајте улај сосила. Никој не ве тера да играте сосила. Прелазите се систем 2/5, многу јасно, игра на среќа.

А првите две по мое убедување, едноставно бркам “изненадување“. Селтик нема шо посебно да се објаснува, титулата им е сигурна, можат да местат кога сакаат. Честер нешто слична ситуација, имаат голема предност на табелата и сеуште ниеден пораз дома! Шо ве кошта да ги пробате на ситно? Уште се раководите по тоа дека фаворитите мора да тепаат и коефициентите од 1.5-1.6 на гости мора да влезат? Гледате, се мести секаде, кој стигне...
супер бе момче јас вчера HV71 - X (4,45) .. Лодра (3,8) Реал Т23+ ... денеска Варезе кецуле чисто 1,75, сепак е среда, Севиља - ГГ/второ (3,3) не ја пропуштај исто така, како и Куманово кошарка - 1 (1,55) . неможеме секој ден да имаме големи коеф. си го утнал ти денот за такво играње повеќето иксови ми мирисаат денеска а и може фаворитите максимално да победат :) 1/2 и 2/1 денеска подобро барај ги помеѓу брага, рид или андерлехт. поздрав среќно

Ај некој у тенис што се разбира...го имав Хаас со Слијсинг 9.5+ у прв сет но Слијсинг го предаде мечот на почетокот на третиот сет,така да сега ми се рачуна коефициентот,или како 1 ке ми се рачуна? :)
Зависи во која кладилница ти е уплатено, ако е во Копачка 1 коефициент се рачуна, во Бет Сити ако ти е добитен си. За другите не знам. :)

Абе добитни, ама со 1.75 коеф ништо не правиме ;)
еве ти тикетче не плачи само. и ако не испадне не пцуј :))
Баерн - 3+
Андерлехт - ГГ3+
Ајакс - 3+
Куманово - 1
Рид - 3+
СевиљА -ГГ/второ
Федерер - +18.5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom