Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде малку на ризик две ливчиња

Болоња - Фиорентина 1 @ 3.30 или 1x @ 1.70 -- 2-1
Абердин - Рос Каунти X @ 3.30 или x2 @ 1.75 -- 0-1
Барселона - Реал Мадрид 2 @ 4.33 или x2 @ 2.15 -- 1-3

Прва комбинација 47.15, втората 6.39, на ситно ќе одиграм.
(y)

те послушав и го додадов налбандиан покрај кил и евертон за 6000-ки. се надевам дека ќа влези, оти овие 2 влегоа. за утре имам кефско ливче за играње... позз
Ајде ти стискам палци, убава пара е во прашање. :)
А мене оној Цонга кретенот што ми напраи. :facepalm: Буквално како егзибициски меч да играше, не се ни радуваше кога ќе освоеше поен, не ни трчаше по сите топчиња, изгледа ради реда беше дојден на турниров. А воопшто немав во план да го играм Цонга, Гранољерс ми беше ставен на тикет али таа на шалтер ми рече дека е почнат иако отидов да уплатам во 12:00 а он беше ставен во допуна дека игра од 12:30. А што е најтрагично почна во 12:45.

Ај некој у тенис што се разбира...го имав Хаас со Слијсинг 9.5+ у прв сет но Слијсинг го предаде мечот на почетокот на третиот сет,така да сега ми се рачуна коефициентот,или како 1 ке ми се рачуна? :)

Ај некој у тенис што се разбира...го имав Хаас со Слијсинг 9.5+ у прв сет но Слијсинг го предаде мечот на почетокот на третиот сет,така да сега ми се рачуна коефициентот,или како 1 ке ми се рачуна? :)

Jas mislam deka si go fatil , poshto vo 1 set zavrshil 7-5 , znaci imalo 12 gema , a ti go imas +9.5 ;)

I sega spored mene nema veze sto edniot se predal , vazhno ti si go imal samo za 1 set .. taka trebalo da bide

Vil Hil , i kaj drugite vo dodatok sigurno ja imalo

inako , super tipot , ama pak shteta shto ne si ja uplatil , ja go vidov , ama pak nisto , odigrav po moe edno , i samo Modena me zaeba vo 90+ ...:S
Абе и во Вил Хил немаше мајката нивна да им ја ебам јас :mad:
Инаку добитен со Барса ГГ2, Карлајл 3+, Кил овер 58.5 и Болоња ГГ :)

зависи каде тие но треба да е добитен скоро секаде, инаку провери си на сајтот нивни но треба да е на коефициент

Cowdenbeath - Patrick , ја имам 3+ , 2-1 и пишува напуштено , како ќе ми го рачунаат лифчето во кладилница добитно со коеф 1 на таа утакмица или ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom