LaChupacabraLoca
jedi master
Вчера паѓам само на Вест Хем 1x , денеска на Модена 1 ... од добитни да ги ебам ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
(0:1)-(3-2) A ja nemase na BetPoint, me mrzase da baram kaj drugiteDroylsden-Hinckley 2-1, koj saka neka ja proba na sitno
Ајде малку на ризик две ливчиња
Болоња - Фиорентина 1 @ 3.30 или 1x @ 1.70 -- 2-1
Абердин - Рос Каунти X @ 3.30 или x2 @ 1.75 -- 0-1
Барселона - Реал Мадрид 2 @ 4.33 или x2 @ 2.15 -- 1-3
Прва комбинација 47.15, втората 6.39, на ситно ќе одиграм.
Никаде ја немаше.http://www.rezultati.com/utakmica/Umll90cr/#detalji-utakmice
Знае ли некој каде ја имаше утакмицава?
Ќе се отрујам мајке ми.. во копачка и во спортлајф ја немаше..
Ајде ти стискам палци, убава пара е во прашање.те послушав и го додадов налбандиан покрај кил и евертон за 6000-ки. се надевам дека ќа влези, оти овие 2 влегоа. за утре имам кефско ливче за играње... позз
Vil Hil , i kaj drugite vo dodatok sigurno ja imalo(0:1)-(3-2) A ja nemase na BetPoint, me mrzase da baram kaj drugite![]()
Ај некој у тенис што се разбира...го имав Хаас со Слијсинг 9.5+ у прв сет но Слијсинг го предаде мечот на почетокот на третиот сет,така да сега ми се рачуна коефициентот,или како 1 ке ми се рачуна?![]()
Абе и во Вил Хил немаше мајката нивна да им ја ебам јасVil Hil , i kaj drugite vo dodatok sigurno ja imalo
inako , super tipot , ama pak shteta shto ne si ja uplatil , ja go vidov , ama pak nisto , odigrav po moe edno , i samo Modena me zaeba vo 90+ ...:S
Ај некој у тенис што се разбира...го имав Хаас со Слијсинг 9.5+ у прв сет но Слијсинг го предаде мечот на почетокот на третиот сет,така да сега ми се рачуна коефициентот,или како 1 ке ми се рачуна?![]()
ПоздравХ.Брод - Млада Болеслав 2 (околу 1.60 коеф)
Овие ви се нешто kako Селтик во Шкотско првенство