LaChupacabraLoca
jedi master
Вчера паѓам само на Вест Хем 1x , денеска на Модена 1 ... од добитни да ги ебам ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
(0:1)-(3-2) A ja nemase na BetPoint, me mrzase da baram kaj drugiteDroylsden-Hinckley 2-1, koj saka neka ja proba na sitno

Ајде малку на ризик две ливчиња
Болоња - Фиорентина 1 @ 3.30 или 1x @ 1.70 -- 2-1
Абердин - Рос Каунти X @ 3.30 или x2 @ 1.75 -- 0-1
Барселона - Реал Мадрид 2 @ 4.33 или x2 @ 2.15 -- 1-3
Прва комбинација 47.15, втората 6.39, на ситно ќе одиграм.
Никаде ја немаше.http://www.rezultati.com/utakmica/Umll90cr/#detalji-utakmice
Знае ли некој каде ја имаше утакмицава?
Ќе се отрујам мајке ми.. во копачка и во спортлајф ја немаше..
Ајде ти стискам палци, убава пара е во прашање.те послушав и го додадов налбандиан покрај кил и евертон за 6000-ки. се надевам дека ќа влези, оти овие 2 влегоа. за утре имам кефско ливче за играње... позз

Буквално како егзибициски меч да играше, не се ни радуваше кога ќе освоеше поен, не ни трчаше по сите топчиња, изгледа ради реда беше дојден на турниров. А воопшто немав во план да го играм Цонга, Гранољерс ми беше ставен на тикет али таа на шалтер ми рече дека е почнат иако отидов да уплатам во 12:00 а он беше ставен во допуна дека игра од 12:30. А што е најтрагично почна во 12:45.Vil Hil , i kaj drugite vo dodatok sigurno ja imalo(0:1)-(3-2) A ja nemase na BetPoint, me mrzase da baram kaj drugite![]()
Ај некој у тенис што се разбира...го имав Хаас со Слијсинг 9.5+ у прв сет но Слијсинг го предаде мечот на почетокот на третиот сет,така да сега ми се рачуна коефициентот,или како 1 ке ми се рачуна?![]()

Абе и во Вил Хил немаше мајката нивна да им ја ебам јасVil Hil , i kaj drugite vo dodatok sigurno ja imalo
inako , super tipot , ama pak shteta shto ne si ja uplatil , ja go vidov , ama pak nisto , odigrav po moe edno , i samo Modena me zaeba vo 90+ ...:S

Ај некој у тенис што се разбира...го имав Хаас со Слијсинг 9.5+ у прв сет но Слијсинг го предаде мечот на почетокот на третиот сет,така да сега ми се рачуна коефициентот,или како 1 ке ми се рачуна?![]()
ПоздравХ.Брод - Млада Болеслав 2 (околу 1.60 коеф)
Овие ви се нешто kako Селтик во Шкотско првенство