Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Њу Орлеанс-Бруклин 185,5 +
Далас-Милвоки Т2- 102,5

Барселона Реал Мадрид X

Можеби фудбал неможам да погодам,ама НБА ги денсам

за вечер

Мемфис-Далас-7,5 H2
Хјустон-Милвоки-Т2- 106,5

за вечер

Мемфис-Далас-7,5 H2
Хјустон-Милвоки-Т2- 106,5
Ај преведи ги овие типови ако сакаш (напиши ги со текст), не сум баш добро упатен како оди тоа со другите спортови, освен фудбалот и нешто ракомет.

Inverness v Dundee U 1x @ 1.40
St. Mirren v Hearts 1x @ 1.55
Hibernian v Kilmarnock x2 @ 1.70
Dundee v St. Johnstone x2 @ 1.20
Motherwell v Celtic x2 @ 1.13

--
5.65 - на ситно :)

за која кладилница важи и колку % си сигурен ;)

спортлајф и 80% сигурен
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 18:35 ---
Ај преведи ги овие типови ако сакаш (напиши ги со текст), не сум баш добро упатен како оди тоа со другите спортови, освен фудбалот и нешто ракомет.

хендикеп 2

гостин дава помалце поени

Eve sto odigrav jas denes
Invernes-Dundee@ T12+ 2.35
Aarau-Grasshopers T2 2+2.05
Thun-Basel @ GG 1.5
Mersin-Eskisehirspor @ 2 1.65
Zwolle-PSV @ 2 i 3+ 1.95 koef
Vkupno 23,5 koef na 100ce

Baern-Dortmund@ T1 2+ 1.65
Olimpia-General Diaz @ 1 1.65
Braga-Benfica @ GG 1.65
Midelsborough-Chelsea@ GG 1.7
Barcelona G.-Boca Juniors GG3+ 2.6
Vkupno 19.85 koef

Spored denesnava ponuda mislam deka ne vredi na golemi pari da se igra, pretezno kupovi kade moze se da bide i so 3 sostav mozi da izlezat nekoi timovi

Олимпија-Диаз 2 4.35
Од каде ова, сега читав изјава на тренерот на Олимпија дека ќе излезат со најсилен состав денес, плус прв меч дома му е оваа сезона, најави дека сакаат да ќе дадат се за првиот меч на домашен терен да му е победа.

Некој инфо зошто не се игра баскетов, да не ги помочаа гаќите грциве...
Ги ставив Гопинген - 1 и Хамбруг - 1 (ракомет германија) дабл.. за уплатата што ми беше на Куманово :D

Од каде ова, сега читав изјава на тренерот на Олимпија дека ќе излезат со најсилен состав денес, плус прв меч дома му е оваа сезона, најави дека сакаат да ќе дадат се за првиот меч на домашен терен да му е победа.
Мое мислење е така ми се гледа дека ќе да е двојка.

Некој инфо зошто не се игра баскетов, да не ги помочаа гаќите грциве...
Ги ставив Гопинген - 1 и Хамбруг - 1 (ракомет германија) дабл.. за уплатата што ми беше на Куманово :D
Мислам дека се игра, на резултати.ком прво ја пишаа одложена, сега ја сменија во само конечен резултат... ако има некој инфо нека пише :)

да не помеша со фудбалот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom