Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да разгледам, прееска случајно видов, Alternative 3way handicap ...

Нешто ме влече дека Хул и Шефилд утре ке матат работа... Во сомнителен термин е ставена, а играат третиот и последниот... ке ја пробам на некое ливче x2. 2.25 koef.
Чисто информативно дерби на Јоркшир е ако нешто ти значи. Може се да испадне, не се сакаат многу многу тимовите од Јоркшир меѓу себе, а скоро сите се во 2ра лига(Лидс, Хул, Шефилд, Барнсли)

Дајте бе некое 100% добитно за утре...
Не уплаќај, посигурно од ова нема верувај :)

За вечерва изиграв НБА
Сан Антонио 2
Торонто 1
Чикаго 190+
Бостон 200+

Вкупен коефициент 8.13

Утре треба да биди сигурна Србија - Јужна Кореја - Т2 25.5 - . Ако се разбрани Станиќ тешко дека ќе стигнат азијците до ова бројка. Мислам да ја врзам со Франција - Тунис 51.5 + .
2.96 прат во спортлајф.

И како сега да ти одговорам а да не те навредам?

Македонија ракомет 1... ете тоа ти е 100 % ДОБИТНО

Тотенхем x2
Јунајтед 1x
Јувентус x2

вкупно 1.9 во betcity
Додај ја Мак-Чиле 1 можда 2 ќе испадне :D (од мене совет нашиве 2 со хен. играј ги посигурно ти е него ли 3ве.Ако те заебе барем порано ќе знаеш како ти завршило ливчето :ROFLMAO: )

ako mislete da ja uplakjate makedonija - chile hendikep 2.. utre pred kladilnicite koj kade igra uste vo 11 saat oti koeficientot ke go namalat 100 % :love:. za utre od mene celzi 2ka prv poraz na stoke doma .. braga 2 .. lester t2+ ... moze da se proba paris fc- creteil -1 singl ( mn begat creteil ) good luck:cool::cool:
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 01:54 ---
New_Picture.jpgeve koja bila mestenkata a ne tie so kazuvaa od preska lens 2-1:pos::pos::pos::tapp:

qpr so totenham mi faka oko na prevara, inace moze da se proba, 1u2 2u1 7+, i 1 ili 1x... posto harry rednap beshe vo totenham, za malce ne gi vnese u LS, se znae deka toten nemoze da igra LS pored drugive, a i mislam deka toten ne ni ima aspiraci da igra LS, taka da ke sitkaat utakmici, a na QPR mu treba ocajno bodovi, a mediumsko opravduvanje imaat da izgubat posto rednap im go znae dobro timot na toten

isto taka mi faka oko i makedonija rakomet so hendikep 2jka na cile, t.e u prevod da ne pobedime so 13 razlika!!! mislennja?

isto taka mi faka oko i makedonija rakomet so hendikep 2jka na cile, t.e u prevod da ne pobedime so 13 razlika!!! mislennja?
Веќе пишав 2-3 пати и ако не испадне тежок фејл ќе испаднам али ипак според мене сто посто оваа е 2 со хендикеп.
Чиле играа на последното СП и извадија 1 нерешено во групите,нашиве патуваа 20 саати со автобус,Шпанија како домаќин денеска го победи Алжир 13 разлика.
Ако една Шпанија како домаќин победи 13 разлика можеш да замислиш како ние ќе успееме да победиме 13 разлика.
Ќе треба 60 минути да играме со прва постава пошто втората ни е тапа.Малце ќе се опуштиме и претпоставувајќи дека ќе водиме цела утакмица на крај ќе ни се доближат.
А не би се изненадил и до крај да се мачиме.
Ама ај ќе видиме сепак нема ништо сигурно во спортскава.

Он топик (покрај мак-чиле)
Фулам-Виган 1 2коеф.

qpr so totenham mi faka oko na prevara, inace moze da se proba, 1u2 2u1 7+, i 1 ili 1x... posto harry rednap beshe vo totenham, za malce ne gi vnese u LS, se znae deka toten nemoze da igra LS pored drugive, a i mislam deka toten ne ni ima aspiraci da igra LS, taka da ke sitkaat utakmici, a na QPR mu treba ocajno bodovi, a mediumsko opravduvanje imaat da izgubat posto rednap im go znae dobro timot na toten

kolku so mozev da vidam site ja tipuvaat makedonija h2 , i dosta realno e mislam deka ke paga utre koef.

qpr jas ako ja igram, 1x bi ja igral ili gg3+
(y)

Не ми се верува што прочитав :vozbud:
Македонија не ве чудело ако се мачи со чиле,абе ги има некој гледано? Кога ќе заводиме со 3-4 разлика утакмицава ќе патува само нагоре...не би ме чудело и со 10 да ги стопиме иако не се форсираме

за денес од мене за 1000 ден
унгарија-египет 1 1,25
германија-бразил 1 1,15
полска-белорусија 1 1,15
коеф е 1,65
доволно

Знае некој што екипа имаат Аргентинците?
Гледам за Црна Гора 1,45 е и мислам дека треба да биде чист 1
После Унгарија-Египет-1
Полска-Белорусија-1
Интер-1
На 2000 ова ке го уплатам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom