Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Lens 2/1 @9.00 :cautious: a vo Sportlife ja nema
Ништо,батали ја оваа.Штом е паблик бет нема шанса да испадне.
Ја вакви "прелази" кога ги играм ги грам ГГ3+ на ливче.Ем добар коеф. ем ако стварно испадне прелаз како што викаат значи сум фатил.

Само прогноза или информација некоја ?
Нечкав на ФБ демек имало дојава денес па оваа највеќе ми личи поради коеф. Исто и пред два дена гледам кружеше ливче со 27 коеф и според коеф и обложувалницата каде е уплатена испадна дека е Спортинг 2 и ете излезе :mad:
ace.JPG

alba -68.5
siena 1hen (-3.5)
zalgiris -73.5
--------------------------------
charlotte -94.5
milwaukee +99.5
oklahoma -110.5

Дечки, мислење ваше за Реал-Жалгирис?

Гледам на интернет пишуваат Лавринович дека бил неизвесен кај Жилгирис ама не пишува кој од браќата е, да не знаеш кој е неизвесниот ? Ако е Дајруш центарот што е мислам дека ќе оди лесно и над 8.5 поени победа за Реал.

Гледам на интернет пишуваат Лавринович дека бил неизвесен кај Жилгирис ама не пишува кој од браќата е, да не знаеш кој е неизвесниот ? Ако е Дајруш центарот што е мислам дека ќе оди лесно и над 8.5 поени победа за Реал.

- Zalgiris big men Robertas Javtokas and Tadas Klimavicius remain sidelined with injuries. Javtokas is expected to return soon.
- Darjus Lavrinovic is doubtful for this week's game.

Реал се чисти без повреди. Ја лупнав 1 па што биде, биде.

Шпанија-Алжир H2 граница е -12,а мислим дека нема шпанија да тепа,над 12,така да би требало ова да влезе.Ваљда не са овја толкави камења:D.
Барселона-Олипијакос H1,граница -7
Македонија-чиле H2,граница-12

ПСЖ - Ајачио 1-1&3+, хендикеп -1(може и -2 ако најдете некаде)

ПСЖ со цел состав, плус ги одмараше речиси сите првотимци во куп натпреварот.
Ајачио играа во купот 120 минути со третолигаш и беа елиминирани на крај. Имаат еден стандарден првотимец повреден и дури 5 првотимци се кај своите репрезентации.

Клик

Untitled.png

Да не сликам тикети сеа, како и секогаш од резултати и пишам само типот што сум одиграл. Стајте 1 на Македонија и Србија и мирна ви глава!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom