Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Не долевај и ти бензин на огнот :):):)

Никој не сакаше да ми одговори како е можно да се намести да биде погодена статива во 88 минута, при резултат 3-3?
А секоја утакмица што е местена мора ли да биде 2-1 местена, па утакмицата заврши 7+ што одприлика има ист коефициент како и 2-1

Да не знај некој во Еврогол дали имаат хокеј за денеска од тој купов во Давос шо се игра?
Во тој куп излегуваат необични резултати и лани и годинава исто + пласманот нема врска сите три во групата вкрстуваат после во разигрување со то шо првите одат директ во полуфинале

Денес Оклахома ќе му ја дупни тапата на Далас,Макаби ќе ги претепа Сиена и умрените Лирс ќе дадар барем еден гол против Андерлехт...place you'r bets motherfuckers

Денес Оклахома ќе му ја дупни тапата на Далас,Макаби ќе ги претепа Сиена и умрените Лирс ќе дадар барем еден гол против Андерлехт...place you'r bets motherfuckers
Значи ние обратно да играме? :D

Дечки можи некој да ми кажи за правење на блог која е постапката и кој е смс сервисот за испраќање на пораки и префрлање на пари ако знае некој?

Дај шта даш . Евролига , евролига.

Алба - Реал Тим1 -74.5 1.90
Сиена - Макаби 1 1.80
Уникаха - Бросе Тим2 -72.5 1.90

Извинете за оф топик има некој што користи манибукерс нека ми пише во приватна порака имам една мака.

Се моли членот шо ја кажа некни Барнет 2-ка со 10 коеф...да кажи совреме ако има за викендот нешто слично :D
--- надополнето: 27 декември 2012 во 20:57 ---
Укикаха преку кур!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom